LA OSS BLI INSPIRERT

Standard bilde

Vis hvem du er

Enhver stil, så lenge det er din stil. Her presenterer vi trender, inspirasjon og veiledning for å bidra til å skape et hjem som er like unikt som deg. Uttrykk deg gjennom møbler og et personlig hjem. Og husk at våre interiørstylister står klare til å hjelpe deg med å skreddersy designene på din måte.

Bestill gratis personlig stylist
Sølvfarget tilbehør
Produkter

Tilbehør: Små, uttrykksfulle detaljer

Se hvordan små detaljer tilfører farger og materialer som skaper en særegen følelse og gjør rommet til ditt personlige uttrykk.

Les nå
Sofa i grønn fløyel
Trender

Trender: Slik skaper du jungelstilen

Uttrykksfulle farger, avslappede mønstre og et vell av planter. Denne trenden kombinerer jungel- og bungalow-vibber i en avslappet, bohemsk estetikk, og skaper en stil som kan forvandle ethvert interiør til et fargerikt, personlig uttrykk.

Les nå
Moodboard
Veiledning

Slik gjør du: Moodboard

Lag et moodboard for å finne en personlig retning og stil for interiøret ditt. Ha det gøy og realiser interiørdrømmene dine.

Les nå
Grønn Imola stol i skinn
Livsstil

Vis hvem du er

Vi inviterer deg til å uttrykke deg med møbler som er like unike som deg. Se guider, produkter og inspirasjon her.

Les nå
Camel skinnsofa
Veiledning

UTTRYKK DEG I SELV MED FARGER

Hvis du bruker de rette fargene i hjemmet ditt, kan det fortelle din personlige historie. Men hvordan velger du de riktige fargene? Her er 5 viktige hensyn du bør ta.

Les nå
Hvit sofa med matchende sofabord
Veiledning

Tidløs stil

Valg av møbler som kan leve gjennom alle trender som kommer og går, sikrer deg et hjem som alltid føles friskt og innbydende.

Les nå
Camel leather Imola chair
Veiledning

Wow faktoren

Et statement møbel er den perfekte måten å reflektere personligheten din på. Her er tre enkle trinn for å velge det perfekte statement møbelet.

Les nå
Sort sofabord
Veiledning

Materialer er viktig

Slik velger du riktig farge og materiale til møblene, og får en stil som alltid er moderne.

Les nå
Camel fabric Princeton dining chairs
Veiledning

Ideer, tips og inspirasjon for spisestuen

Den rette spisestuedesignen kan gjøre hjemmet ditt mer praktisk, funksjonelt og stilig. Her gir vi deg veiledning og inspirasjon for planleggingen av den perfekte spisestuen.

Les nå
Japanske papirlykter
Trender

Trendoversikt: slik tar du i bruk Japandi stilen

Den felles estetikken fra vår skandinaviske arv og minimalismen til den japansk designtradisjonen er én av de raskest voksende trendene for øyeblikket. Her utforsker vi trenden og gir deg kunstverk som er enkle å lage og som ser bra ut i hjemmet ditt.

Les nå
Blue princeton dining chair
Trender

Slik skaper du fargetrenden fra 70 tallet

I dag er det mange av oss som faller for 70-tallets trend med retro-farger, ved å ta i bruk toner og teksturer som fremkaller trendy nostalgi. Slik kan du ta i bruk 70-tallets utseende i ditt moderne hjem

Les nå
Scandi-stil
Trender

Et sofauttrykk i Scandi-stil

Den skandinaviske stilen har alltid vist seg å være trendy og i konstant utvikling. Se når interiørdesigneren Marianne Kleis Jensen arbeider med denne trenden for å style en stue.

Les nå
Blue Osaka sofa with white coffee table
Veiledning

INSPIRERENDE IDEER FOR INNREDNING AV STUEN

Du vet hvilken stemning du ønsker, og forstår hvordan du kan får mest mulig ut av plassen på stuen, men hvordan kan du få til den spesifikke stilen?

Les nå
White Indivi corner sofa
Livsstil

HYGGE ER VÅR MÅTE Å NYTE LIVET PÅ

Så hva er Hygge? Hygge er et underlig lite ord som er, og alltid har vært, inngrodd i den skandinaviske livsstilen. Det kan ikke oversettes direkte, men beskrives ofte som "koselig", men for oss er det så mye mer. Hygge er en tankemåte – å dele og sette pris på enkle gleder, i våre egne koselige omgivelser.

Les nå

Få gratis tips fra en interiørarkitekt

Restyling kan være utfordrende, og det er mange små og store avgjørelser som må tas. Få gratis tips og sørg for at visjonen din blir virkelighet på den aller vakreste måten.

Se mer

Besøk oss

Se. Kjenn på. Sitt. Slapp av. Besøk oss i våre butikker, kjenn på materialene, prøv ut alle møblene, og la vårt talentfulle butikkpersonale hjelpe deg med å finne de riktige møblene for deg.

Finn butikk
Stue med Camel sofa og stoler

Rom-inspirasjon

Utforsk BoConcept stylistenes arbeid, i et utvalg av moderne romdesign med danske møbler.

Utforsk
Blue armchair and camel leather sofa

Populære design

Disse populære designene har vært moderne i årevis. De vil også garantert være hjørnesteiner i din unike innredning i fremtiden.

Utforsk
PRO1A