LA OSS BLI INSPIRERT

Sort Imola stol
Veiledning

Finn ditt juletema

Gjør juletemaet friskt og personlig. Disse designene vil gjøre at hjemmet ditt skiller seg ut, eller de kan være perfekte julegaver.

Les nå
White Princeton chair and Kingston table
Veiledning

Skap stemningen

Slik skaper du stemningen for koselige juleselskap og en minneverdig jul.

Les nå
Hvit sofa med matchende sofabord
Veiledning

Tidløs stil

Valg av møbler som kan leve gjennom alle trender som kommer og går, sikrer deg et hjem som alltid føles friskt og innbydende.

Les nå
Brun Imola lenestol
Veiledning

Wow faktoren

Et statement møbel er den perfekte måten å reflektere personligheten din på. Her er tre enkle trinn for å velge det perfekte statement møbelet.

Les nå
Sort sofabord
Veiledning

Materialer er viktig

Slik velger du riktig farge og materiale til møblene, og får en stil som alltid er moderne.

Les nå
Dining table with Adelaide dining chair
Veiledning

Ideer, tips og inspirasjon for spisestuen

Den rette spisestuedesignen kan gjøre hjemmet ditt mer praktisk, funksjonelt og stilig. Her gir vi deg veiledning og inspirasjon for planleggingen av den perfekte spisestuen.

Les nå
Gent bed with soft headboard
Veiledning

Ideer og inspirasjon for soverommet

Drømmesoverommet ditt kan være rett rundt hjørnet, med kun noen råd og mye inspirasjon. Utforsk denne guiden med både råd og inspirasjon.

Les nå
Imola stol ved siden av veggsystemet
Veiledning

Slik får du et ryddigere hjem

Mindre er mer. Men oppryddingen kan være en skremmende oppgave. Gode nyheter! Det finnes noen utprøvde metoder som kan gjøre det mer håndterlig og overraskende smertefritt.

Les nå
Styling for uteområdet
Veiledning

Fem enkle oppdateringer til utendørsområdet

Du trenger ingen dyr forvandling for å få det meste ut av uteområdet ditt. La oss utforske de små detaljene som forvandler utendørsområdet fra helt vanlig til inspirerende.

Les nå
Gallerivegg
Veiledning

Slik skaper du den perfekte galleriveggen

En gallerivegg er allsidig og lar deg vise frem personligheten din i en stilig, trendy presentasjon. Her presenterer vi de viktigste hensynene som bør tas i betraktning når du skaper en gallerivegg, sammen med en trinnvis veiledning.

Les nå
Svart Milano-bord med brune Adelaide-stoler og matchende brunt teppe
Veiledning

En sky av blomster som dekorasjon

Imponer gjestene dine med en vakker blomsterdekorasjon. I denne veiledningen vi gir deg tips og råd om hvordan du kan lage en svevende blomsterdekorasjon til spiseplassen.

Les nå
Light grey corner Sofa with Cushions on it
Veiledning

5 TIPS FOR Å VELGE DEN PERFEKTE SOFAEN

Å velge den rette sofaen er viktig for både komfort og interiøruttrykket du ønsker. Vi har satt sammen 5 kjøpstips for å sikre at du ender opp med den perfekte sofaen.

Les nå
Camel velvet sofa
Veiledning

INSPIRERENDE IDEER FOR INNREDNING AV STUEN

Du vet hvilken stemning du ønsker, og forstår hvordan du kan får mest mulig ut av plassen på stuen, men hvordan kan du få til den spesifikke stilen?

Les nå
Wooden dining table with black Adelaide chairs
Veiledning

DESIGNE ET ROM

Utforsk vår basisdekorasjoner, og gjør deg klar til å style alle rom fra gulv til tak.

Les nå
Green sofa
Veiledning

FLØYEL ELLER FILT?

Tidløs eller trendy? Det tidløse uttrykket og det skandinaviske utseendet på Lux filt, eller fløyelens trendy varme og drama? Vi hjelper deg å gjøre det riktige valget her.

Les nå
Three white Como wall systems hanging on wall for book storage
Veiledning

Finn oppbevaringen som passe deg

Hvis du skulle beskrive deg selv med ett ord, hva ville det vært? Og hva ville det valget sagt om deg? Vi mener at hvert element i hjemmet bør være deg, og uttrykke personligheten din.

Les nå
Leather
Veiledning

STOFF ELLER HUD?

Vår enorme kolleksjon av stoffer og skinn gir deg ulike overflater og kvaliteter, med en palett av farger som tilfredsstiller enhver stil. Hva er så det riktige valget for deg, hjemmet ditt og livsstilen din?

Les nå
Close up on Black Imola chair
Veiledning

ALLTID VAKKER

Lær hvordan du rengjør en sofa, behandler et stoff, og unngår merker på tremøblene dine. Beholde møblene dine vakre for alltid, med disse enkle tipsene.

Les nå
Blue sofa on living room next to small table with a lamp on it
Veiledning

DESIGN SOM BERØRER

Vi arbeider for å kombinere eleganse og funksjonalitet, for å sikre design som gir herlig individuell komfort og lekkert utseende. Det er design som berører. Design som fører møbelindustrien fremover, samtidig som du får flytte inn i din egen komfortsone. Det er dansk design på sitt beste - fra Danmark og helt hjem til deg.

Les nå
Dark brown leather chair with purple cushion
Veiledning

RÅD TIL SKINNPLEIE

Skinn er det tidløse alternativet for møbeltrekk som utstråler luksus. Samtidig gir det et unikt utseende som bare vil få sterkere karakter for hvert år som går. Med litt omsorg vil skinnet holde seg vakkert for alltid.

Les nå
Dark grey sofa with purple cushion
Veiledning

TIPS TIL STOFFPLEIE

Deilige farger, behagelige teksturer og overdådig komfort. Bare noen av grunnene til at du valgte det luksuriøse stoffet. Følg disse enkle tipsene og hold stoffene vakre for alltid.

Les nå
Vancouver Oak dining table
Veiledning

RÅD FOR VEDLIKEHOLD AV TRE

Med finer og massive trematerialer av førsteklasses kvalitet fra oss, er det enkelt å gi varme og karakter til hjemmet. Heldigvis er det like enkelt å beholde den naturlige skjønnheten også. Med litt kjærlighet og oppmerksomhet, vil dine designmøbler alltid forbli vakre.

Les nå
White fabric sofa
Veiledning

NORDISK LYS

Ta det skandinaviske uttrykket inn i hjemmet ditt med avslappet interiør, aksenter i tre og mye, naturlig lys.

Les nå
Black Como shelves inspiration and silver Pine Cone table lamp
Veiledning

Sofistikert

Gammel og ny. Lys og mørk. Om dette er dine oppbevaringsmatcher, studerer du nå dens former - og identifiserer bevegelsene. Barokk, neoklassisk, kubisme... med et hint av det 21. århundrets Skandinavia.

Les nå
Black wall system
Veiledning

Entusiastisk

Om dette er din oppbevaringsmatch, viser du umiddelbar empati. Du kjenner grensen mellom tilbakeholdenhet og overbærenhet som enhver ivrig samler sliter med på daglig basis. En begrenset utgave her. En utgått farge der. Du trenger en oppbevaringsløsning som er like skulpturell som funksjonell.

Les nå
Black Como wall system and a grey velvet Adelaide armchair
Veiledning

Eklektisk

Minimalistisk, skandinavisk eller industriell? Hva med alle tre og mer? Om dette er din oppbevaringsmatch, elsker du den kompromissløse friheten i designet - selvtillit i farge og plassering - og måten alt er sømløst satt sammen.

Les nå
Black Copenhagen wall system and grey Fushion chair
Veiledning

Privat

Måltidet. Ferien. Den nye jobben. Noen vil si at i 2018, når alt kan deles og ingenting er begrenset, er forestillingen om personvern garantert utdatert. Om dette er din oppbevaringsmatch, er du uenig.

Les nå
White handle me pendant and Copenhagen wall system
Veiledning

Systematisk

Impuls er bra... men det er også en fullført gjøremålsliste. Hvis Systematisk er din oppbevaringsmatch, tiltrekkes du av effektiviteten av dens design: det faktum at du har alt for hånden. En omhyggelig rengjort tallerken. Spis. Vask. Flytt. Gjenta.

Les nå
Copenhagen wall system
Veiledning

Eventyrlysten

Keramikk fra et studio i Berlin. En bok kjøpt på JFK flyplass. Det minnet du fant i medinaen i Marrakech. Hvis dette er din oppbevaringsmatch, trenger du et sted til de tingene som minner deg om livet et annet sted.

Les nå

Få gratis tips fra en interiørarkitekt

Restyling kan være utfordrende, og det er mange små og store avgjørelser som må tas. Få gratis tips og sørg for at visjonen din blir virkelighet på den aller vakreste måten.

Se mer

Besøk oss

Se. Kjenn på. Sitt. Slapp av. Besøk oss i våre butikker, kjenn på materialene, prøv ut alle møblene, og la vårt talentfulle butikkpersonale hjelpe deg med å finne de riktige møblene for deg.

Finn butikk
PRO1A