Sesongens trender

Vi er her for å gi deg inspirasjon til å tilpasse din unike stil til sesongens trender. For å oppgradere hjemmet ditt med små innslag som gir en ny touch til stilen din.

Nedenfor har vi bedt stylistene våre om å skape vakre rom som kombinerer dagens trender med vår tidløse kolleksjon.

Soft Neutrals

En varmere vri på den tradisjonelle skandinaviske hvite estetikken. Lyse tresorter, havrefarger, plysjstoffer og myke organiske former kombineres for å skape et uttrykk som er lett, beroligende og visuelt behagelig. Alt kombineres sømløst med lys keramikk og den industrielle aksenten som betong gir.

Varme nødvendigheter:

Varme sennepfargede møbler gir fin aksent til Soft Neutrals med et mer dempet uttrykk. Organiske innslag vises her gjennom tørkede blomster. En stil som finner perfeksjon i det imperfekte.

The 2021 Lookbook

Utforsk mer om trender, produkter og livsstil i vår nye lookbook. Bli inspirert til å lage din egen personlige stil, som alltid vil være moderne.

Les lookbooken

Kjølige hvite

Kjøligere toner kommer i grått, betong og børstet stål; og som kontrast til støvete blåfarger og overflater i skimrende grønt. Stilen blir komplett med taktile, strukturerte stoffer, noe som gir visuell komfort.

Root deluxe

Dype, mettede jordfarger oppleves som et svar på vårt ønske om det naturlige. Svart smyger seg nå inn myke brune og blå områder også. De modne nyansene i Root Deluxe våkner når de kombineres med mørk eik, naturfarget hud og plysjstoffer. Resultatet er et uttrykk fyllt med stemning og drama.

Hvit sofa og lenestol i kamel

Japandi

Vår tolkning er sterkt preget av en matt sennepfarge, når vi fusjonerer skandinavisk og japansk stil. Fargetonen er perfekt sammen med bruksvennlig keramikk og lyse tresorter; materialer aktet av begge håndverksnasjonene.

Les mer om Japandi
Skinnsofa i kamel med matchende fotskammel

Retro

En forførende stil med rike og varme høstfarger kombinert med mørkt tre og svarte aksenter.

Les mer om fargetrenden fra 70-tallet

Aktuelle trender

Våre danske designs rene estetikk gjør at de er aktuelle i lang tid, er tidløse for seg selv, og ser fantastiske ut når de plasseres sammen med en aktuell trend. Utforsk noen av våre bestselgere som er tilpasset i sesongens trendy farger her.

Utforsk
PRO1A