Styling for et fristed

JOMO

Denne sesongen har vi utforsket hvordan vår nye verdier i hjemmet gjør at vi innreder på nye måter. Effektene er allikevel mer enn funksjonelle. Dette nye fokuset forandrer også forventningene våre av hjemmet, rent følelsesmessig.

 

Mer enn noensinne ønsker vi at våre rom skal være fristeder: beroligende, koselige og omfavnende. Rom som hjelper oss med å koble av fra omverdenen, slik at vi kan slappe av og bruke tiden på det som virkelig betyr noe: ekte relasjoner, selvoppfyllelse og uttrykk. Her er tre måter å skape fristed som er perfekte for JOMO: gleden av å gi slipp.

Brun Chelsea fløyelsofa

Velg myke plysjstoffer

Selv om skinn og stoffer med lite tekstur som filt fortsatt er i etterspurt, blir plysj og taktile alternativer stadig mer populære. Disse visuelt behagelige teksturene, som ikke kun er spennende å se på, hjelper deg med å skape hygge i rommet – lenge før du har berørt dem. Fortsett inntrykket med puter, pledd og tykke tepper. Og velg naturlige materialer, som bomull og ull for å få fordelene av biofilisk design.

Utforsk biofilisk design

På tide å velge organisk

Vi tenker ikke på frukt og grønt. Å velge design som har myke organiske kurver er en naturlig måte å øke følelsen av et fristed. Og kurver trenger ikke bety overveldende utsmykninger. Som et dansk designmerke tror vi kurvede silhuetter fortsatt kan bevare en ren minimalisme, noe som gjør hjemmet ditt visuelt beroligende og sammenhengende. Øk effekten med kokongformer som vår populære Charlotte lenestol og den nye Princeton spisestolen.

Utforsk Princeton spisestolen
Tilbehør

Mark of the maker

Våre bærekraftige uttrykk og nye ønsker om det naturlige, gjør at vi velger bort det syntetiske. Denne sesongen ønsker vi at hjemmene våre skal fylles med naturlige farger og utførelser. Likevel fortsetter stilen med design som inneholder håndversdetaljer, og kobler oss til det menneskelige håndverket bak utførelsene. En enkel og elegant måte å gi rommet denne følelsen er å bruke håndlagede tilbehør i keramikk og stein. Hvert element er helt unikt, akkurat som deg.

Utforsk tilbehør

The 2021 Lookbook

Utforsk mer om trender, produkter og livsstil i vår nye lookbook. Bli inspirert til å lage din egen personlige stil, som alltid vil være moderne.

Les lookbooken
Jente

Alltid moderne

Gjennom skiftende sesonger er det én ting som har vist seg å alltid være moderne. Å være tro mot deg selv. Derfor oppmuntrer vi deg til å uttrykker deg selv. Vi hjelper deg med å kombinere nye trender sammen med din egen personlige touch.

Utforsk vårt inspirerende trend univers
PRO1A