Hjemmet som midtpunkt

Flerbruksrommet

Langvarige forstyrrelser i det vi kaller det normale presser oss til å revurdere verdier og hva som er akseptert. Og i disse nye tider endrer vi hvordan vi oppfatter, og møblerer rommene våre. Men hva er hjemmet i det nye tiåret.

Det som en gang var en plass for hvile, avslapping og selskap, er i dag plassen for nesten alle aktiviteter i vårt daglige liv. Alt skjer hjemme: morgenmøter på mandager, en treningstime, læring av noe nytt, selvpleie, og dyrking av mat for familien. Her er tre måter du kan gjøre hjemmet ditt klart for flerbruksutviklingen.

Tenk multifunksjon

Smarte multifunksjonelle design passer godt i flerbruksrom. Sovesofaer og lignende har vært bærebjelker i årevis. Men i dag finnes det mange flere alternativer for å hjelpe deg med å skape et mer fleksibelt hjem. Prøv et sofabord som forvandles til spisebord, eller en fotskammel som blir til en enkeltseng. Men det finnes mer.

Vurder å se nærmere på design som ved første øyekast ser ut til kun å kunne brukes til en ting Kanskje fotskammelen like godt kan brukes som et ekstra sofabord. Hva med å skaffe treningsutstyr som yogamatter og vekter, som også fungerer som tilbehør? Eller hva om det skulpturelle sidebordet kan fungere som en ekstra sitteplass for uventede gjester?

Utforsk topplisten med multifunksjonelle møbler

Flytt, flytt, flytt

Møbler har alltid blitt plassert i ett rom, og for de meste har de blitt der. Men i dag virker den tankegangen så gammeldags. I flerbrukshjemmet flyttes små møbler fra rom til rom etter behov.

En stol ved spisebordet kan få et nytt liv på et hjemmekontoret. Flytt elementer til midlertidige plasser for bestemte oppgaver. Og vurder bevegelig oppbevaring, som en tralle eller en frittstående hylle. Hos BoConcept kan vi i tillegg garantere de samme myke og harde overflatene på tvers av kolleksjonen, slik at du kan flytte designene dine uten å ødelegge harmonien i rommene.

Utforsk konseptet vårt
Hvit Manhatten skjenk med skuffer i eik

Smartere oppbevaring, lykkeligere liv

Oppbevaring gjør hele forskjellen i et levende hjem. Og du kan aldri ha nok. Neste gang du kjøper et møbel, spør deg selv om det også kan brukes til oppbevaring. Og husk, fast oppbevaring som er plassert i høyden er mindre tilbøyelig til å begrense måten du bruker rommet på.

Utforsk oppbevaringsløsninger

The 2021 Lookbook

Utforsk mer om trender, produkter og livsstil i vår nye lookbook. Bli inspirert til å lage din egen personlige stil, som alltid vil være moderne.

Les lookbooken
Jente

Alltid moderne

Gjennom skiftende sesonger er det én ting som har vist seg å alltid være moderne. Å være tro mot deg selv. Derfor oppmuntrer vi deg til å uttrykker deg selv. Vi hjelper deg med å kombinere nye trender sammen med din egen personlige touch.

Utforsk vårt inspirerende trend univers
PRO1B