Stiltips

Rødt og blått

Med stil

Denne sesongens må-ha farger

Fargene som ikke trenger noen introduksjon gjør et stort comeback: dype, forførende rødtoner og staselige, hypnotiske blåtoner.

Et annet overraskende comeback i år er rødt. Men ikke bare hvilken som helst rød. I år går rødtonene helt fra bordeaux, rust, marsala, mørk rød og blekrosa. Det er en nyanse for nesten enhver anledning. Hva med et rødt sidebord?

Den alltid selvsikre blåfargen spiller allerede en svært viktig rolle i vårt interiør, og fokuset blir forsterket i år. Du kan være sikker på å finne en blåtone som passer til ditt rom med det enorme spekteret av farger som BoConcept tilbyr. Hva med en sofa i blått?

Miks det

Kombiner for å få metropolitan uttrykket

Lag et fantastisk og glamorøst uttrykk ved å blande sammen rødt og blått for å få den virkelige storby atmosfæren. Dette gjør du lette ved å bruke røde og blå tekstiler, eller kombinerer accessories i rød- og blåtoner som aksenter som en rød tråd i hele hjemmet ditt for å skape spenning.

Se accessories

Utforsk Danmark, møt lokale kreative og berømte designere. Bli inspirert av detaljene fra kultur, design og lidenskap, for å finne det personlige uttrykket i hjemmet ditt. Ikke en plass bygget i fullkommenhet. Men et hjem skapt for å leve i. Fra vårt till ditt.

Ominnregning kan være en utfordring, og mange små og store beslutninger som skal tas. Få gratis innspill, og sørg for at din visjon kommer til live på den vakreste måten.