Elisa

TIDENS TRÅDER

Elisa Mainente, produktsjef hos Ratti

Snakk med enhver designer lenge nok, og de vil bekrefte en udiskutabel sannhet: et design er bare så godt som materialene det er laget av. Mange av våre stoffer er designet og vevd i Italia. En av våre mest prestisjefylte og eldste partnere er Ratti SpA, grunnlagt i 1945. Vi reiste ned til deres fantastiske fabrikk i Guanzate, for å tilbringe dagen med produktsjefen, Elisa Mainente.

Som Elisa forklarer i intervjuet publisert i 2020 katalogen: "Som designer bør jeg reflektere over, og i beste fall påvirke samfunnets følsomhet. Jeg bør tydelig kommunisere min egen filosofi og visjon. Likevel, uavhengig av min personlige stil må jeg produsere et produkt som er kreativt, spennende og lønnsomt." Det er et prinsipp vi deler, og det gjenspeiles i vårt store utvalg av over hundre luksuriøse stoffer og skinn – alt fra de fineste stoffprodusentene og garveriene. Det er hva som lar deg velge et kvalitetsdesign, som er like unikt som deg.

UTFORSK TILPASNINGKONSEPTET VÅRT HER

Kvinne ser ut av vinduet
Røde tråder
Tegning
Kvinne velger stoff
Rødt stoff

FLØYEL ELLER FILT?

Tidløs eller trendy? Det tidløse uttrykket og det skandinaviske utseendet på Lux Felt, eller fløyelens trendy varme og drama? Vi hjelper deg å gjøre det riktige valget her.

Utforsk

ALLTID VAKKER

Lær hvordan du rengjør en sofa, behandler et stoff, og unngår merker på tremøblene dine. Beholde møblene dine vakre for alltid, med disse enkle tipsene.

Utforsk
PRO1B