Et inspirert hjem

Different coloured Cushions in a stack

Fyller rommet ditt med personlighet

 

Enten det betyr å legge til noen viktige tilbehør eller pynte opp veggene, er det enklere og raskere å fylle rommet med personlighet, enn du kanskje tror. Et personlig hjem vil ikke bare hjelpe deg til å skape følelsen av inspirasjon og avslapning, det vil også støtte opp om livsstilen din. Enten du satser på et koselig hjem, eller en sosial oase, får disse raske løsningene deg ett skritt nærmere målene dine. Husk at våre interiørstylister alltid står klare til å hjelpe deg i prosessen.

White shelf with plant

Fortell historien din

Dersom du vil at rommet ditt skal føles like unikt som deg, kan du vurdere å vise en gjenstand som forteller historien din. Fotografier er alltid en klassiker, men tenk gjerne utenfor boksen. Kanskje har du en samling av kart fra reisene dine, som ville se flott ut om den var innrammet. Eller et arvestykke, som for eksempel et lommeur, gjemt i en skuff? Det ville se fantastisk ut inni en titteboks. Ikke bare vil gjenstander som dette minne deg om reisen, de vil også skape autentisitet og et snev av overraskelse i innredningen.

Vær sanselig

Når du analyserer et rom, tenk på hvordan det appellerer til sansene dine. Nærmere bestemt, hva kan du se, høre, lukte og føle, og hvordan kan du forbedre denne opplevelsen? En vase av friske, avskårne blomster vil ikke bare fylle et rom med en deilig duft, men også legge til en flott fargeklatt. Og den store sofaen? Med et plysjteppe kan den føles mye mer innbydende. Hvis du har noe for alle sansene, vil du erfare at estetikken som følger med, vil fylle rommet med personlighet på en naturlig måte.

Dusty rose Osaka sofa in cosy living room settings
Carmo sofa

Revurder limet ditt

Tilbehørene er limet i interiøret ditt, ikke toppen av kransekaken. Tenk på hva du ønsker av tilbehørene, ikke bare visuelt men også praktisk. Hvis du vil at rommet skal føles større, vil et stort speil alltid leve opp til forventningene. Har du lyst til å ligge på putene? Da er kanskje ikke paljetter det riktige valget. Tilbehøret skal være en av dine største allierte, så pass på å se gjennom vår kolleksjon, for å finne det perfekte limet for interiøret ditt.

Finn krydderet i tilværelsen din

Den beste måten du kan gi liv og energi til et rom, er bokstavelig talt å legge til litt liv. Potteplanter med frodige blader og fargerike blomstrer, er en enkel løsning som umiddelbart vil gi ny energi til ethvert rom. Mange ulike planter har i tillegg egenskaper som filtrerer luften, noe som bidrar til at det ikke bare er interiøret som høster fordelene!

Dried flowers

Gjør de rette valgene

Hvordan skal du så velge hva du skal legge til, endre, fjerne? Spør deg selv: Hva vil du ha ut av rommet, og hvordan vil du at det skal føles for deg og andre? Husk at intuisjonen din vet best når det gjelder å skape personlighet. Ved å bruke disse enkle løsningene som en guide, kan du lage den levende og inspirerende oasen som du virkelig fortjener.

Trenger du fortsatt et lite dytt i riktig retning? Vår innredningstjeneste står alltid klar til å gi deg en hjelpende hånd!

Bestill en interiørdesigner i dag

Besøk oss

Besøk butikkene våre, og la våre dyktige ansatte hjelpe deg med å få hjemmet til å gi et inspirerende inntrykk av deg.

Finn butikk

Essensen av et hjem

Gode ting kommer i små pakker. Disse ordene passer spesielt godt til våre håndlagde tilbehør. Hvert design er unikt for BoConcept og består av de fineste materialer og trendy overflater.

Se tilbehør
PRO1A