Jobben som våre interiør designere har gjort

Moderne livsstil i en historisk garasje

Dublin, Irland

Stephen og Michelle Beatty

Etter å ha omgjort det rustikke skallet på en garasje fra 1841 til et moderne sted, kontaktet Michele og Stephen Beatty BoConcept for inspirasjon og råd.

Å få starte med helt blanke ark, hadde Michele og Stephen en klar ide om hva de ønsket seg: Moderne møbler i myke, dempede farger som komplementerer det råe uttrykket fra det orginale mursteins- og gipsarbeidet på bygningen. De valgte BoConcept pga det brede utvalget av designs og det faktum at de ikke ville ha noen dyre feil underveis. Sam fra BoConcept var deres Interiør Designer og presenterte for Beatty's et bredt utvalg av møbler og tekstiler som ville bringe ut det beste i deres omgjorte garasje.

Flott ​​møbler får et hjem til å se flott ut. Men det skal talent til for å komponere det perfekte interiøret! Utforsk inspirerende saker og se motiverende løsninger fra våre interiørdesignere.

Ominnregning kan være en utfordring, og mange små og store beslutninger som skal tas. Få gratis innspill, og sørg for at din visjon kommer til live på den vakreste måten.