Tidløs vs. Trend

Green sofa

Filt eller sofa i fløyel?

 

En sofa er både et sentralt punkt i hjemmet ditt, og en kilde til komfort og nytelse. Å velge den som er riktig for deg, betyr at du kobler sammen noe som er visuelt vakkert, med et design som underbygger livsstilen din. En sofa i fløyel er alltid trendy og inviterer til varme med et snev av iøynefallende drama. Den myke følelsen av Lux filt gir en tidløs følelse og et skandinavisk utseende som passer perfekt til skinn og tre.

Hvilken passer deg? La oss hjelpe deg å finne det ut.

Brun Chelsea fløyelsofa

Det elegante utseendet til fløyel

Fløyelens utseende er moderne og stilig, men inviterer deg samtidig til å slappe av og kose deg i førsteklasses komfort. Ettersom fibrene fanger lyset på ulike måter, får en sofa i fløyel et unikt utseende fra alle vinkler. Det er et stykke møbel som gir inntrykk og gjenspeiler en sofistikert atmosfære — en som alltid utstråler elegant luksus.

Pleie og vedlikehold av fløyel

Fløyel er enkelt å vedlikeholde, med et minimum av regelmessig pleie. Når du først har introdusert en fløyel-sofa i hjemmet ditt, bør du unngå å plassere den i områder med høy luftfuktighet. Støvsug stoffet ofte, og børst det med en myk børste for å løfte fibrene. Forebygging er den beste formen for beskyttelse. Bruk av beskyttelsesprodukter fra BoConcept reduserer risikoen for flekker. Fløyel liker ikke kjemiske stoffer, så tenk deg om to ganger før du lakker neglene på sofaen.

Brown velvet sofa
Dusty grey sofa

Fløyel som livsstil

En sofa i fløyel er myk og slitesterk, og gir en fin ramme for koselige kvelder hjemme med vin, venner og familie. Den gir varme til en minimalistisk stil, men passer også sammen med mer tradisjonell innredning, hvor den gir et moderne preg. Avslutningsvis er en sofa i fløyel et elegant møbel som gir inntrykk, men som også skaper en luksuriøs komfort for daglig bruk.

Se den på nært hold
Besøk den lokale butikken din, og se våre mer enn 100 alternative møbeltrekk på nært hold
Finn butikk
Grey fabric
Living room inspiration with light grey sofa and pouf with beige rug

Den tidløse følelsen av Lux filt

På en bakgrunn av elegante hvite linjer og organisk tre, vil en sofa i grå Lux filt umiddelbart gi et skandinavisk stil. Alternativt vil Lux filt skape en kontrast med et farget innslag av kraftig rød, blå eller grønn. Uansett hvilken farge du velger, uttrykker dette myke og teksturerte stoffet en nordisk, naturlig estetikk blandet med stilfull brukervennlighet.

Pleie og vedlikehold av Lux filt

Lux filt er for-behandlet med et flekkavstøtende middel for å tåle væske, flekker og slitasje. Loing kan forekomme på nye sofaer, noe som er naturlig og midlertidig. Støvsug to til tre ganger i uken til loet er borte. I tilfelle søl, fjern sølet raskt uten å gni det inn i stoffet. Bruk BoConcept beskyttelsesprodukter for generell pleie, og rengjør alle områder som er utsatt for direkte kroppskontakt, minst to ganger i året.

Dark green sofa and grey Charlotte armchair
Dark grey sofa

Lux filt som livsstil

Med en sofa i Lux filt som det sentrale punktet i hjemmet ditt, vil du komme inn til en følelse av ro, komfort og sofistikert design. Den gir en innbydende varme til en minimalistisk innredning, og et tidløst preg til en moderne stil. Dette er en sofa som fanger blikket blant skinn og tre, og som stimulerer sansene med sin myke overflate.

Veloverveid avslapning

Enten du velger en trendy, luksuriøs fløyel eller tidløs Lux filt, har begge stoffene noe svært viktig til felles. De fremkaller garantert et smil når du synker ned i sofaen din mot slutten av dagen.

Utforsk BoConcept sofakolleksjon

Alltid vakker

Utforsk veiledningen for pleie her, og sikre at møblene dine holder seg vakre for alltid.

Utforsk

Fem tips til valg av den perfekte sofaen

Det å velge riktig sofa er avgjørende både for din komfort, og interiørets uttrykk. Vi har satt sammen fem kjøpetips for å sikre at du ender opp med en perfekt sofa.

Kjøpetips

Få gratis tips fra en interiørarkitekt

Restyling kan være utfordrende, og det er mange små og store avgjørelser som må tas. Få gratis tips og sørg for at visjonen din blir virkelighet på den aller vakreste måten.

Se mer

Besøk oss

Se. Kjenn på. Sitt. Slapp av. Besøk oss i våre butikker, kjenn på materialene, prøv ut alle møblene, og la vårt talentfulle butikkpersonale hjelpe deg med å finne de riktige møblene for deg.

Finn butikk
PRO1A