Wow faktoren

Mørk brun Imola hvilestol

Løft interiøret ditt med et statement møbel

Enten det er soverommet som mangler noe, eller en stue som ikke har et fokuspunkt så er statement møbler en enkel måte å forandre ethvert rom hjemme hos deg på et blunk. Statement møbler har ikke bare en tendens til å få tonnevis av komplimenter, de er også den perfekte måten å skape et interiør som speiler personligheten din.

Har du et rom som kan trenge en liten ansiktsløftning? Les videre for de tre enkle trinn for å velge det perfekte statement møbelet til hjemmet ditt.

1. Tenk over livsstilen din

Dagene da man skulle ha ukomfortable sofaer bare fordi de var «moderne» er over. Vi lever i en tid da funksjon og stil ofte eksisterer sammen, også når det gjelder statement møbler. Så, hva er den beste måten å sørge for at statement møbelet ditt er både stilig og funksjonelt? Match det til livsstilen din. Her har du noen ideer for å komme i gang.

BOKORMEN:

Velg en kvalitetsofa i en dristig farge. Disse passer perfekt i stuen, soverommet, eller til og med plassert i et ledig hjørne for å skape en lesekrok.

SERIESLUKEREN:

Se på en designersofa som du kan ligge utstrakt på. Legg til fargerike puter eller et pledd for å gjøre sofaen ekstra innbydende.

DEN SOSIALE SOMMERFUGLEN:

Hvis du elsker å ha selskap, bør du vurdere å oppdatere plassen din med et romslig uttrekkbart spisebord. Matchende servise er valgfritt, men anbefales på det sterkeste.

Utforsk topplisten med multifunksjonelle møbler

2. Lek med farger

Nøytrale er generelt trygge møbelfarger da de skaper det perfekte lerretet for å leke med dristige farger og mønster gjennom innredning, maling og tilbehør. Men når det gjelder å skape et fokuspunkt med et møbel, kan en dristig nyanse være akkurat det interiørdesigneren anbefaler.

Dype toner, som smaragdgrønn, burgunder, aubergine og marineblå kan føles rike og luksuriøse, mens friske vårtoner som pasteller, rosa og gul utstråler en frisk livlighet. Vil du ha en farge som føles sexy og forlokkende? Gå for en sterk rød eller et snev av brent oransje.

Men hvis du ikke liker dristige toner, er det ingen regel som sier at du må bruke dem. Nøytral kan være like fengslende, og gjør at møblenes form og design virkelig får skinne. I tillegg, gjør nøytrale farger og utførelser også at møbler føles tidløse.

Utforsk guiden for hvordan du skaper en tidløs stil

3. Tenk nytt om det gamle

Inspirasjon til kontoret

Å designe et hjem med personlig touch gir mer stil enn enhver trend kan tilby. For ikke å glemme at denne tilnærmingen varer mye lenger. En enkel måte å bruke denne metoden for statement møbler, er å se på hva du allerede har og forbedre dem.

Ny overflate

Enten det er et sofabord som bestefar laget, eller en hodegavl du har hatt lenger enn du kan huske, kan en dristig nyanse eller ett nytt trekk være akkurat det du trenger for å gjøre det til et blikkfang. Gamle møbler har ikke bare en sentimental verdi som er uerstattelig, men å pusse dem opp er en miljøvennlig tilnærming til statement møbler

Bruk tilbehør

Tilbehør er en enkel måte å forvandle et vanlig møbel til et fokuspunkt. Tenk på å plassere bilder, innrammede familiearvestykker eller håndlaget kunst for å gjøre det mer personlig. For eksempel, kanskje er du elsker å reise. Den antikke skjenken din er kanskje ikke er nok statement i seg selv, men ved å plassere noen spennende suvenirer eller skape et billedgalleri med bilder på veggen ovenfor, kan det gjøre en stor forskjell.

Tilpasning

Kontakt eksperter. De kan hjelpe deg å tilpasse møbelet så det reflekterer personligheten din på best mulig måte, uansett om det å sette på et nytt trekk, eller en ny overflate. Har du ikke et gammelt møbel du kan modernisere? Vurder å skaffe nye møbler som er spesiallaget. Spesiallagde møbler designes etter dine ønsker og behov, og gir deg et unikt møbel som helt sikkert får oppmerksomhet.

Vil du vite mer om spesiallagde møbler? Bestill møte med en interiørdesignkonsulent. De kan gi deg råd om hvordan du innlemmer møbelet perfekt i hjemmet ditt, samtidig som de også hjelper til med å finne den beste tilpasningen.

Oppdag vår interiør designtjeneste

The 2021 Lookbook

Utforsk mer om trender, produkter og livsstil i vår nye lookbook. Bli inspirert til å lage din egen personlige stil, som alltid vil være moderne.

Les lookbooken
Jente

Alltid moderne

Gjennom skiftende sesonger er det én ting som har vist seg å alltid være moderne. Å være tro mot deg selv. Derfor oppmuntrer vi deg til å uttrykker deg selv. Vi hjelper deg med å kombinere nye trender sammen med din egen personlige touch.

Utforsk vårt inspirerende trend univers
PRO1A