5 tips for å velge den perfekte sofaen

Gjør hjemmeleksene dine

Det er lett å måle hvor mye gulvplass den nye sofaen trenger. Men detaljer som høyde, armleneness tykkelser og nødvendige funksjoner kan være vanskeligere å beregne. Evaluering av din gamle modell vil gi nyttig kontekst og kaste lys over de fuzzy detaljene - et siste farvel du kan si. For eksempel kan den totale lengden på sofaen være bra, men de brede armlene stjeler for mye sitteplasser. Velg heller en med lengre design eller velg smalere armlen. Sofaens posisjon er perfekt for å se på på tv i, men stenger av for kontakten med resten av oppholdsområdet. Prøv en åpen ende for flere måter å sitte på, og mer interaksjon med resten av rommet.

Sitt ned

Sitt i hvert sete, og gjør det i minst tre minutter. Sjekk komfort og fraværet av harde rammer og fjærer. Våre design har høykvalitets skum med høy tetthet, blandet med dun for ekstra komfort. Føl rundt formen, sjekk at alle profiler er godt polstret. Prøv armlene og kontroller sittestilling. Hvis du er høy bør du vurdere design med lengre setedybder: lengden fra bakpute til forsiden av setet.

Vær nøye

Å prøve din potensielle sofa kan virke rart. Den vel oppdratte personen i deg ønsker å ikke bevege seg rundt omkring i våre vakre utstilte sofaer. Ikke bekymre deg. Ignorer den følelsen, og vær så nøye som du ønsker. Vi er sikre på kvaliteten på våre design, og vi ønsker at du skal være like sikker når du kjøper din nye sofa.

Tekstil eller hud?

Med moderne tekstilbehandlinger og høykvalitetsblandinger, har det praktiske gapet mellom tekstil og hud blitt redusert. Når det er sagt, hvis du har kjæledyr og/eller små barn, er hud det beste valget, da det er enda mer holdbart og enklere å rengjøre hver dag. Hvis livlige farger står høyt på listen din, vil tekstil være ditt beste alternativ. Det matte i de fleste tekstiler gir en moderne følelse til rommet ditt, mens hud gir et ekstra preg av luksus. Selvfølgelig finnes muligheten for å velge det mega trendy velur tekstilet også, som gir et veldig elegant uttrykk. Den gode nyheten er at vi har over hundre 1,4m2 store tekstil- og hudprøver som venter på deg i din lokale butikk.

Snakk med vår interiør designer

Å velge trekk til sofaen kan være skremmende. Det er et valg som er unikt for ditt hjem og din livsstil. Hvorfor ikke snakke med en av våre erfarne interiør designere? De kommer hjem til deg, tar mål og gir vennlig, ikke-bindnende rådgivning - som hjelper deg med å finne din perfekte sofa.

Book now

Få gratis innspill fra en Interiør Designer

Ominnregning kan være en utfordring, og mange små og store beslutninger som skal tas. Få gratis innspill, og sørg for at din visjon kommer til live på den vakreste måten.
Les mer

Kom og besøk oss

Se. Ta på. Sitt ned. Len deg tilbake. Kom og besøk oss i butikkene våre, ta på materialene, prøv ut alle møblene og la våre dyktige selgere hjelpe deg med å finne de riktige møbler for deg.
Finn butikk
PRO1A