Hud eller stoff

Leather

Hva er det beste valget for deg?

 

Sansene våre driver oss.

Når det gjelder å velge møbler, blir du derfor tiltrukket både av det fysiske og estetiske. Tenk deg da følelsen av luksus som et praktfullt skinn maner frem. Eller hvordan myk grønn kordfløyel kan være både moderne og klassisk.

Hos BoConcept er lidenskapen vår å vekke fantasien din, og skape en uforglemmelig opplevelse. Vi vet at dette kun vil skje når du finner et design som er ideelt for deg.

For å gjøre søket enklere, har vi satt sammen en kort guide, som kan hjelpe deg å avgjøre hvilket materiale som passer deg best.

Uanstrengt luksuriøst skinn

Camel leather Imola chair

Skinn er en tidløs møbeloverflate som utstråler luksus.

Stilen

Sofistikert og luksuriøst – skinn har en rekke unike egenskaper. Det er mykt å ta på, samtidig som det er holdbart, takket være gamle garvingsprosesser. Alle huder strekkes ved bruk, og det vil gradvis oppstå furer. Dette er imidlertid bare en del av sjarmen.

Pleiebehov

Fordelen med skinn er at det krever lite anstrengelse for å se virkelig bra ut. Generelle råd for vedlikehold gjelder imidlertid. Hold unna direkte sollys. Unngå plassering nær radiatorer eller andre varmekilder. Støvsug ofte og kun med et mykt børstehode. Bruk BoConcept skinnrens noen ganger i året for at skinnet skal se nytt ut.

Livsstil

Hvis livet fører til at du er mye borte eller du bare er veldig opptatt, så er skinn et flott alternativ. Det er allsidig, lett å rengjøre og ser fantastisk ut. Dersom du lider av allergi er det også perfekt med skinn, fordi det er allergivennlig. Familier elsker det, ettersom det både er stilig og komfortabelt, men også solid nok til å tåle barn og kjæledyr.

Det handler imidlertid ikke bare om å velge riktig møbeltrekk. Det handler om å kombinere farger, teksturer og design.
Utforsk ulike møbeldesign
Living chairs in different leather and fabrics

Varmt og uttrykksfullt stoff

Dark blue velvet Imola chair

Deilige farger, behagelige teksturer og overdådig komfort. Bare noen av grunnene til at du valgte det luksuriøse stoffet.

Stilen

Våre tekstiler dekker en rekke farger, teksturer og fibre. Fra de naturlige nyansene av Lux filt i italiensk lammeull, til den elegante glansen av rik, mørk fløyel. Vi har matt mikrofiber, eksklusive, delikate garn og nye, holdbare blandingskvaliteter for å dekke alle behov og livsstiler.

Pleiebehov

Stoffer varierer. Noen trenger mer omsorg enn andre. Generelt bør du unngå direkte sollys og områder med høy luftfuktighet (dette fremskynder falming og forringelse). Regelmessig støvsuging med kun mykt børstehode. Rengjør utilsiktet søl og flekker, ved å trykke forsiktig med en tørr klut — unngå alltid å gni energisk.

Livsstil

Du kan ha et småbarn som hopper rundt, eller et fluffy kjæledyr som tror den er babyen din. Ingen av disse bør imidlertid hindre deg i valget av et design med stoff. Tenk på formålet med møblene dine, og hvor hard bruk de sannsynligvis vil måtte tåle. Hvor skal for eksempel møblene brukes? I stuen, et mindre brukt rom eller et rom som barna sjelden bruker? Hva slags kjæledyr har du? En langhåret katt som røyter, er trolig dårlige nyheter for fløyel eller andre stoffer i chenille. Men en veldressert hund vil derimot kunne åpne opp for flere designalternativer.

Alltid vakker

Utforsk veiledningen for pleie her, og sikre at møblene dine holder seg vakre for alltid.

Utforsk

Fløyel eller filt?

Tidløs eller trendy? Det tidløse uttrykket og det skandinaviske utseendet på Lux filt, eller fløyelens trendy varme og drama? Vi hjelper deg å gjøre det riktige valget her.

Utforsk

Få gratis tips fra en interiørarkitekt

Restyling kan være utfordrende, og det er mange små og store avgjørelser som må tas. Få gratis tips og sørg for at visjonen din blir virkelighet på den aller vakreste måten.

Se mer

Besøk oss

Se. Kjenn på. Sitt. Slapp av. Besøk oss i våre butikker, kjenn på materialene, prøv ut alle møblene, og la vårt talentfulle butikkpersonale hjelpe deg med å finne de riktige møblene for deg.

Finn butikk
PRO1A