Alltid vakker

Fabric

Veiledning i møbelpleie

Vi synes at det danske designet ditt skal se like bra ut på dag 365, som det gjorde på dag 1. Nedenfor finner du en veiledning til hvordan du bør behandle møblene dine for å sikre at de holder seg vakre for alltid.

Tips til stoffpleie

Deilige farger, behagelige teksturer og overdådig komfort. Bare noen av grunnene til at du valgte det luksuriøse stoffet.

Følg disse enkle tipsene og hold stoffene vakre for alltid.

Vedlikeholdsråd

Råd til skinnpleie

Skinn er det tidløse alternativet for møbeltrekk som utstråler luksus. Samtidig gir det et unikt utseende som bare vil få sterkere karakter for hvert år som går.

Med litt omsorg vil skinnet holde seg vakkert for alltid.

Vedlikeholdsråd

Råd for vedlikehold av tre

Med finer og massive trematerialer av førsteklasses kvalitet fra oss, er det enkelt å gi varme og karakter til hjemmet. Heldigvis er det like enkelt å beholde den naturlige skjønnheten også.

Med litt kjærlighet og oppmerksomhet, vil dine designmøbler alltid forbli vakre.

Vedlikeholdsråd

Stoff eller hud?

Vår enorme kolleksjon av stoffer og skinn gir deg ulike overflater og kvaliteter, med en palett av farger som tilfredsstiller enhver stil. Hva er så det riktige valget for deg, hjemmet ditt og livsstilen din?

Se guide

Små elementer. Stor innvirkning.

Gode ting kommer i små pakker. Disse ordene passer spesielt godt til våre håndlagde tilbehør. Hvert design er unikt for BoConcept og består av de fineste materialer og trendy overflater.

Utforsk

Kom og besøk oss

Kom og besøk oss i våre butikker, kjenn på materialene, prøv ut alle møblene og la vårt talentfulle butikkpersonale hjelpe til med å finne de riktige møblene for deg.

Finn butikk

Bestill en interiørdesigner

Få noen fargeråd, eller en full forvandling av hjemmet ditt. Våre interiørdesignere står klare til å hjelpe deg, i butikken eller i din egen stue.

Bestill i dag

Pleieprodukter fra BoConcept

Beskytt designmøblene dine mot slitasje, og sikre dem en lang levetid med disse pleieproduktene fra BoConcept.

Pleieprodukter
PRO1A