LA OSS BLI INSPIRERT

Bright room with a tone mirror and light coloured sofa
Veiledning

INSPIRERENDE IDEER FOR INNREDNING AV STUEN

Du vet hvilken stemning du ønsker, og forstår hvordan du kan får mest mulig ut av plassen på stuen, men hvordan kan du få til den spesifikke stilen?

Les nå
Vienna chair in camel cotton velvet with matt black legs
Trender

Akkurat som deg, elsker vi nytt

Utforsk helt ny danske design for alle rom, og se trender og farger for din nye sesong-look. Få enda mer inspirasjon, og les gratis katalogen for 2020 – 164 sider med inspirasjon til hjemmet – utvalgt for deg.

Les nå
Light grey corner Sofa with Cushions on it
Veiledning

5 TIPS FOR Å VELGE DEN PERFEKTE SOFAEN

Å velge den rette sofaen er viktig for både komfort og interiøruttrykket du ønsker. Vi har satt sammen 5 kjøpstips for å sikre at du ender opp med den perfekte sofaen.

Les nå
Dining table with pinaples on it
Produkter

GJØR DET TIL DITT

Med BoConcept kjøper du ikke bare "off-the-shelf" møbler. Her får du sjansen til å tilpasse det slik at det passer din smak og din livsstil. Følg disse enkle trinnene og kom i gang med din egen interiørløsning, enten du velger en ny sofa eller skaper en ny spisestue.

Les nå
Karim Rashid
Mennesker

REBELLEN UTEN EN PAUSE

Kulturelle fomer. Kunstner. Ikke-konformist. Dette er bare noe av av det som gjenspeiler den verdensberømt designer Karim Rashid. Vi lanserer oppdateringer til hans prisbelønte Ottawa samling, og vi har selvfølgelig snakket med den verdensberømte designeren.

Les nå
Designer, Karim Rashid
Produkter

Chelsea av Karim Rashid

Myke organiske linjer. Sensuell minimalisme, det er hva Karim kaller komfort i sinnet og kroppen. "Det handler om menneskekroppen. Vårt fysiske miljø bør ikke være påtrengende. Uansett hvor du berører Chelsea, føler du aldri at du går mot naturen. Den skaper et mykt miljø, og en plass til å puste, slappe av, omgås og jobbe."

Les nå
Restaurant
Livsstil

RESTAURANTER

København er Skandinavias kulinariske stjerne. Med fokus på ingredienser av høy kvalitet, autentisitet og sjel, tilbyr restaurantene i København matopplevelser av ypperste kaliber. Her deler vi noen av våre favorittene med dere, der innredning, mat og atmosfære er i en perfekt kombinasjon for å gi deg en eksepsjonell opplevelse.

Les nå
Copenhagen Hotels
Livsstil

HOTELLER

København er byen med en rekke både velkjente og spennende nye hoteller. Byen tilbyr mange muligheter til å velge et hotell som tilbyr mer enn bare en seng å sove i. Her presenterer vi et utvalg av noen av de beste hotellene, som er en herlig opplevelse i seg selv. I trendy nabolag og med elegant interiør er dette våre anbefalinger til hoteller med stil, sjarm og autentisitet.

Les nå
Copenhagen bar
Livsstil

RUNDT I BYEN

Enten du har hoppet på en sykkel eller bare spaserer rundt i de sjarmerende gatene i København til fots, kommer du over mange herlige steder, kafeer og barer. Her har vi markert tre steder å sikte på om du er på utkikk etter en smak av det virkelige København. Ikke gå glipp av disse destinasjonene med sine fantastiske cocktailer og andre morsomme opplevelser.

Les nå
René Hougaard
Mennesker

RENÉ HOUGAARD AKA ARDE

Til tross for at han nå bor på Jylland med familien sin, er ARES sitt andre kontor i hovedstaden koblingen til hans København: den livlige, arkitektoniske byen han før kalte hjem.

Les nå
Morten Wagener
Mennesker

MORTEN WAGENER

Morten har bodd i San Francisco, Østerrike, Sverige og Italia. Og hans sykkel selges nå i 26 land. Men uansett hvor jobben bringer ham, returnerer han alltid til København: hjemmet til hans unge familie, den blomstrende forretningen og en av verdens mest spennende sykkelkulturer.

Les nå
Tine Reingaard
Mennesker

TINE REINGAARD

Følg Tine rundt i hennes København, og oppdag byen gjennom linsen av vann, grøntområder og kule urbane opplevelser – vekslinger som farger hennes håndverk.

Les nå
Monza glass table and oak chairs with grey fabric seats
Trender

MONOKROM

Ikke bekymre deg, å jobbe i en svart-hvitt fargeskala er alt annet enn kjedelig. Det gjør at du kan jobbe med forskjellige nyanser, strukturer og materialer samtidig som du har et koordinert utseende av harmoni og ro.

Les nå
Dark blue velvet sofa with black Lugo side table
Trender

HAV BLÅTT

Åpne dørene dine til et fritt og inspirerende utrykk som gir en lys og elegant vitalitet til innredningen din. Med den sofistikerte og tidløse sorte, gir det kongelige blå en forfriskende, men likevel klassisk touch for å frigjøre plass.

Les nå
Dusty rose Adelaide chair, with a dusty rose blanket and Diamond mirror table
Trender

STØV ROSA

Legg til en myk og feminin touch uten å gå over bord. Den elegante støv rosa fargen går fint sammen med nøytrale farger, og gir et delikat og subtil uttrykk. De lyse tonene er perfekte for å markere funksjonene til dine valgte designmøbler.

Les nå
Dark oak Ottawa dining table with rustic red Adelaide chairs
Trender

RUSTIKK RØDT

En lidenskapelig farge gir et inderlig og kjærlig utseende til hjemmet ditt. Men ikke la deg lure; rødt er en sann blikkfanger. Denne rustikk røde vil skille dine møbler fra hverandre og berike interiøret med kraft og raffinement.

Les nå
Forrest Green Osaka Sofa
Trender

SAVANNA GRØNT

Legg til en tounch fra naturen, og la de organiske vibbene fra et grønt og jordaktig utseende møte dagens uttrykk i interiøret ditt. Kom i kontakt med naturen, og oppdater hjemmet ditt.

Les nå
Golden beige Reno chair with footstool
Trender

LUKSUS GULL

La fargeskalaen din utstråle eleganse med utsøkte materialer og forlokkende touch. Luksus gull setter tonen som gir glamour og eleganse, samtidig som den passer perfekt sammen med andre farger for et varmt og attraktivt utseende.

Les nå
Frans Schrofer
Mennesker

EN SAMTALE MED FRANS SCHROFER

Frans Schrofer, designeren bak Parma-sofaen og Athene-lenestolen, er kjent for å utforme "moderne møbler med en vri." Vi har snakket med Frans om den kreative tilnærmingen, hans kjærlighet til biler og hans samarbeid med konen Sonia.

Les nå
Interior design service

Få gratis innspill fra en Interiør Designer

Ominnregning kan være en utfordring, og mange små og store beslutninger som skal tas. Få gratis innspill, og sørg for at din visjon kommer til live på den vakreste måten.

Les mer

Kom og besøk oss

Se. Ta på. Sitt ned. Len deg tilbake. Kom og besøk oss i butikkene våre, ta på materialene, prøv ut alle møblene og la våre dyktige selgere hjelpe deg med å finne de riktige møbler for deg.

Finn butikk
PRO1A