LA OSS BLI INSPIRERT

Hygge er vår måte å nyte livet på

Så hva er Hygge? Hygge er et underlig lite ord som er, og alltid har vært, inngrodd i den skandinaviske livsstilen. Det kan ikke oversettes direkte, men beskrives ofte som "koselig", men for oss er det så mye mer. Hygge er en tankemåte – å dele og sette pris på enkle gleder, i våre egne koselige omgivelser.
Utforsk

5 TIPS FOR Å VELGE DEN PERFEKTE SOFAEN

Å velge den rette sofaen er viktig for både komfort og interiøruttrykket du ønsker. Vi har satt sammen 5 kjøpstips for å sikre at du ender opp med den perfekte sofaen.

Kjøpstips

Stoff eller hud?

Vår enorme kolleksjon av stoffer og skinn gir deg ulike overflater og kvaliteter, med en palett av farger som tilfredsstiller enhver stil. Hva er så det riktige valget for deg, hjemmet ditt og livsstilen din?
Se guide

Alltid vakker

Lær hvordan du rengjør en sofa, behandler et stoff, og unngår merker på tremøblene dine. Beholde møblene dine vakre for alltid, med disse enkle tipsene.
Utforsk

Fløyel eller filt?

Tidløs eller trendy? Det tidløse uttrykket og det skandinaviske utseendet på Lux filt, eller fløyelens trendy varme og drama? Vi hjelper deg å gjøre det riktige valget her.
Utforsk

Fyll rommet ditt med personlighet

Enten det betyr å legge til noen viktige tilbehør eller pynte opp veggene, er det enklere og raskere å fylle rommet med personlighet, enn du kanskje tror. Se tipsene våre for å sette ditt personlige preg på rommet her
Interiørtips

LEV I SOLEN

Flott selskap, et glass av din favorittvin, et komfortabelt sete med utsikt og selvfølgelig varmende og strålende solskinn. Det trenger ikke å være en drøm. I vårt nye modulsystem Rome, bestående av balkong- og hagesofa moduler kan din utendørs plass enkelt forvandles om til et luksuriøst og innbydende lounge område - perfekt for livet i solen.

Les mer

Design som berører

Vi arbeider for å kombinere eleganse og funksjonalitet, for å sikre design som gir herlig individuell komfort og lekkert utseende. Det er design som berører. Design som fører møbelindustrien fremover, samtidig som du får flytte inn i din egen komfortsone. Det er dansk design på sitt beste - fra Danmark og helt hjem til deg.
Utforsk

REBELLEN UTEN EN PAUSE

Kulturelle fomer. Kunstner. Ikke-konformist. Dette er bare noe av av det som gjenspeiler den verdensberømt designer Karim Rashid. Vi lanserer oppdateringer til hans prisbelønte Ottawa samling, og vi har selvfølgelig snakket med den verdensberømte designeren.

Les intervjuet

STYLE HJEMMET DITT MED FLOTT TILBEHØR

Bli inspirert

DET PERFEKTE HJEMMEKONTOR

Cupertino skrivebordet er både funksjonelt og vakkert, og er et alt-du-trenger-i-ett-møbel som hjelper deg å organisere og holde orden.
Les mer

FÅ MEST MULIG UT AV SMÅ AREALER

Ettersom hjemmene våre ser ut til å krympe mens kravene til en moderne livsstil vokser, kan det være vanskelig å finne balansen. Løsningen? Lev smartere, ikke bare mindre.
Se løsninger

MØT VÅRE DESIGNERE

Vi jobber med noen av de mest respekterte designerne i Danmark og lenger unna. De er alle prisbelønte eksperter, noe du også bør forvente. Men mye viktigere er kanskje vår felles tolkning av god design: elegant, godt vurderte produkter som gjenspeiler tiden vi lever i og forbedrer våre liv.
Utforsk

Se katalogen

Utforsk Danmark, møt lokale kreative og berømte designere. Bli inspirert av detaljene fra kultur, design og lidenskap, for å finne det personlige uttrykket i hjemmet ditt. Ikke en plass bygget i fullkommenhet. Men et hjem skapt for å leve i. Fra vårt till ditt.
Les nå

Få gratis innspill fra en Interiør Designer

Ominnregning kan være en utfordring, og mange små og store beslutninger som skal tas. Få gratis innspill, og sørg for at din visjon kommer til live på den vakreste måten.
Les mer

Kom og besøk oss

Se. Ta på. Sitt ned. Len deg tilbake. Kom og besøk oss i butikkene våre, ta på materialene, prøv ut alle møblene og la våre dyktige selgere hjelpe deg med å finne de riktige møbler for deg.
Finn butikk
PRO1A