Indivi

Indivi puff

Indivi

Indivi puff

Årstider passeres og trender kommer og går, men den moderne elegansen til Indivi 2 puffen er tidløs. Rene linjer og med en myk, innbydende pute øverst sørger for at denne puffen kan fungere som ekstra sitteplass i stuen din, som en flyttbar sjeselong til den tilhørende Indivi 2-sofaen, eller til og med som sofabord. For enkel oppbevaring åpner du lokket og legger tepper og puter i den store oppbevaringsskuffen.
Møbeltrekk
Bein – stil

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 8 139,00
Som vist 9 029,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 43 cm
  Bredde: 81 cm
  Dybde: 81 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med integrert oppbevaring

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ben/base: stål
  Ramme: Metall mekanisme/heltre furu/kryssfiner/sponplater/25 kg/m3 pur skum
  Sete: 35 kg/m3 kaldskum / vatt
  Stoff foring: Ikke-vevd tekstil (120g/m2), Ikke-vevd tekstil (80g/m2)

  Overflate/finish

  Ben/base: nikkelbørstet

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4200094SP333060
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Puffer - Indivi puff
Puffer - Indivi puff
Puffer - Indivi puff
Puffer - Indivi puff
Puffer - Indivi puff

Designegenskaper

Puffer - Indivi puff
 • En progressiv stil
  Seteputen er laget av mykt skum som gir en fast sittekomfort med rette linjer. Dette gir sofaen et formelt og moderne utseende.
 • Ulike beindesign
  De individuelle beinalternativene gir forskjellige utseende. Velg et lavere beindesign for en avslappet stil og mer avslappet sittestilling. Ved å velge høyere bein får du en mer oppreist sittestilling og et mer formelt utseende.
 • Stilen og komforten din
  Indivi-sofaen kommer med forskjellige armlener, slik at du kan velge ditt individuelle utseende og komfort.
 • Komfortable puter
  Ryggputene er laget av en blanding av skum og fjær, som gir en høy komfort kombinert med designens moderne eleganse.
 • Uendelige muligheter
  Indivi gir uendelige muligheter. Du kan velge mellom ulike hjørnemoduler, legge til sjeselonger i forskjellige design, velge ulike bein og armlener, for ikke å nevne utvalget av mer enn 100 forskjellige stoffer og skinn. Med Indivi får du det akkurat slik du ønsker det –
Møt designeren

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

56BB86DB-2BC2-49D1-9456-07BB4602E307

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831