fusion sjeselong

fusion

fusion sjeselong

fusion
Den kombinerte “daybed”-sofaen er et vakkert og ikonisk stykke designmøbel, som slår sammen japansk estetikk med dansk funksjonalitet. De løse putene kan arrangeres etter ønske, og de gir deg muligheten til å endre looken avhengig av setting, mens slanke bein og rene linjer sørger for at stilen alltid er lett.
Add to cart options
Fra 16 590,00
Som vist 33 190,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 46 cm
  Bredde: 201½ cm
  Dybde: 85 cm
  Sittehøyde: 46 cm
  Bein – høyde: 28 cm
  Vekt: 47 kg
  Maks vektbelastning: 250 kg

  Materialer

  Sammensetning: Semi aniline hud 90% naturlig grain, tykkelse 1,4 mm (gjennomsnitt)
  Ben/base: heltre bøk
  Ramme: Metallramme, sponplater, kryssfiner
  Sete: 37 kg/m3 HR skum, 45 kg/m3 VE skum, vatt
  Suspensjon: Sponplater
  Stoff foring: Non-woven fabric (120g/m2), non-woven fabric (80g/m2), treton cotton fabric

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Oki Sato, nendo

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4990058FU115024
 • Levering og retur

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Daybed - fusion sjeselong
Daybed - fusion sjeselong
Daybed - fusion sjeselong
Daybed - fusion sjeselong
Daybed - fusion sjeselong

Designegenskaper

Daybed - fusion sjeselong
 • Origami søm
  Sømmen som er inspirert av origami, gir det lille ekstra til den avslappende, men elegante designen. Denne kombinasjonen vil bringe et snev av lekenhet og letthet til interiøret.
 • God komfort
  Madrassen har to typer skum for å sikre god komfort. Dette gjør divanen komfortabel til å både sitte i og sove på.
 • Frittstående puter
  Divanen er tilgjengelig med løse puter i forskjellige størrelse som kan arrangeres fritt – hver for seg eller satt sammen med glidelås – for forskjellig komfort og utseende.
 • Perfekt passform
  Divanen er tilgjengelig i to størrelser, med bein i to forskjellige farger og i mer enn 100 forskjellige stoffer og skinn. I våre butikker er vårt dyktige personale klare til å hjelpe deg å finne den beste løsningen.
Møt designeren

Møt designeren

Oki Sato fra designstudioet Nendo er den talentfulle designeren bak “Fusion Furniture” kolleksjonen. Designfilosofien hans er å skape små “wow”-øyeblikk i hverdagen til folk. Dette vises tydelig i hans design og den minimalistiske men særpregede formen, med et anstrøk av humor. “Fusion Furniture” kolleksjonen er inspirert av origami – og er en flott blanding av japansk estetikk og dansk funksjonalitet.

40DE3B6F-DF2E-415F-8BE3-37F1645F6C87

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831