fusion

fusion stol

fusion

fusion stol

Denne kombinerte lenestolen, inspirert av origamikunst, har et unikt og velformet utseende og et kraftig sete som bare venter på å omfavne deg. Med slanke trebein som utjevner det kraftige setet, er dette en lenestol som ivrer etter å opprette det riktige designeruttrykket i din stue.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
22 790,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74 cm
  Bredde: 97 cm
  Dybde: 78 cm
  Sittehøyde: 39 cm
  Armlene – høyde: 74½ cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med små puter for korsryggen som tas bort

  Materialer

  Sammensetning: 80% ull 20% polyamid
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Ben/base: lakkert

  Designer

  Oki Sato, nendo

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4060058L0422310
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Møt designeren

Oki Sato fra designstudioet Nendo er den talentfulle designeren bak “Fusion Furniture” kolleksjonen. Designfilosofien hans er å skape små “wow”-øyeblikk i hverdagen til folk. Dette vises tydelig i hans design og den minimalistiske men særpregede formen, med et anstrøk av humor. “Fusion Furniture” kolleksjonen er inspirert av origami – og er en flott blanding av japansk estetikk og dansk funksjonalitet.

A06F809D-7FD3-4F61-B6B1-481E32706C7A

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E