Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Fly

Fly stol

Fly

Fly stol

Med et slankt og stilfullt utseende, er den klassiske Fly lenestolen absolutt en fryd for øyet. Med en komfort kroppen din vil takke deg for, og et design som ser flott ut i de fleste stuer, er Fly lenestolen klar for å bli en del av hjemmet ditt.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 9 919,00
19 490,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 78/43 cm
  Bredde: 71 cm
  Dybde: 84 cm
  Sittehøyde: 43 cm
  Armlene – høyde: 54 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: Korrigert hud, 25% naturlig narv, 1,2 mm tykk (gjennomsnitt)
  Ben/base: stål
  Armlen: Topp: 35kg/m3 HR skum Innside: 16 kg/m3 PUR skum Utside: 16 kg/m3 PUR skum
  Rygg: 35 kg/m3 kaldskum
  Ramme: Heltre, sponplater, kryssfiner, hardboard
  Suspensjon: Nozag fjærer
  Stoff foring: Ikke-vevd tekstil (120g/m2), Ikke-vevd tekstil (80g/m2)

  Overflate/finish

  Ben/base: nikkelbørstet

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4060094L0230967
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Organisk former
  Ryggens og beinas organiske form understreker den lette designen og gir deg en unik kombinasjon av god sittekomfort og stilig uttrykk.
 • Alltid komfortabel
  Setet og ryggputene er myke og tykke, noe som gjør stolen meget komfortabel og derfor perfekt for å sitte lenge i. Da den inneholder mykt og robust skum, vil stolen forbli vakker og komfortabel over tid.
 • Designdetaljer
  Designer Anders Nørgaard har brukt den middelshøye ryggstøtten for å gjøre stolen meget komfortabel og gi den en slank design.
 • Holder seg moderne
  Stolens universelle design sikrer at den passer i mange forskjellige settinger og forblir passende selv om andre interiørelementer byttes ut.

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

56BB86DB-2BC2-49D1-9456-07BB4602E307

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831