-20% på hele kolleksjonen
Florence

Florence stol

Florence

Florence stol

Med både et unikt design og en fantastisk komfort, vil Florence spisestolene sørge for at gjestene sitter godt under hele middagen. De organiske formene er ikke bare en fryd for øyet, hver eneste kurve er der for å sikre at Florence byr på maksimalt med komfort. Slanke stålbein understreker det moderne designet og gir spisestolen et lett, elegant utseende.
Sete
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
3 579,00
Som vist 2 863,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 83/45½ cm
  Bredde: 50 cm
  Dybde: 56 cm
  Sittehøyde: 46 cm

  Nøkkelfunksjoner

  • Kan stables for enklere oppbevaring

  Materialer

  Sete: bøketre finer
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Ben/base: krom

  Designer

  ARDE

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4020091D0880145
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Spisestoler - Florence stol
Spisestoler - Florence stol
Spisestoler - Florence stol
Spisestoler - Florence stol
Spisestoler - Florence stol

Designegenskaper

Spisestoler - Florence stol
 • Slank midje
  Stolens slanke midje komplimenterer designens organiske form og gjør ryggstøtten fleksibel. Dette gir en meget vakker og komfortabel stol.
 • Matchende setepute
  Morgan-seteputen er designet for å passe setets form og gir både komfort og mykhet til hele designet.
 • Buet ryggstøtte
  Toppen av ryggstøtten er buet bakover som øker komforten og gjør det enkelt å gripe stolen.
 • Beinalternativer
  Velg din stil blant forskjellige beinalternativer. Velg svingfunksjonen eller velg de innrammede beina i krom for stoler som kan stables.
 • Håndverk
  Med Firenze, har designer ARDE utfordret grensene for støpt finér, og lykkes i å kombinere treets naturlige skjønnhet med organisk former og høy grad av komfort.
Møt designeren

Møt designeren

ARDE har en lidenskap for å skape design som er av maksimal verdi for brukeren. Inspirasjonen bak hans design baserer seg på fakta hentet fra livsstilstrender, brukerbehov, ny teknologi og nye arkitektoniske skaperverk. På bakgrunn av dette han lager vakre design med fantastisk funksjonalitet – og ofte med ny teknologi i tankene.

FBBFA1D3-BC8C-4086-910E-FD4BEA6470A6

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831