Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Dublin

Dublin fotskammel

Nytt produkt
Dublin

Dublin fotskammel

Dublin – ditt personlige hvilested med sjenerøse proporsjoner, overdimensjonert komfort og en karakter større enn livet. Formene i Dublin er behagelige å se på, organiske som småstein på stranden, men likevel godt definerte og med en klar hensikt. Med Dublin tilfører du komfort og et ikonisk uttrykk i hjemmet.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 5 479,00
5 719,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 41 cm
  Bredde: 63 cm
  Dybde: 51 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 34% akryl, 24% bomull, 14% ull, 12% viskose, 12% polyester, 4% lin
  Ben/base: stål
  Suspensjon: Nozag fjærer metall
  Stoff foring: Ikke-vevd tekstil (90g/m2), ikke-vevd tekstil (50g/m2), jacquard tekstil med BC logo

  Overflate/finish

  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  406014653091075
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Håndverk
  Dublin-stolen er laget for hånd med raffinerte sømmer. De vertikale sømmene på tvers av ryggen understreker stolens form og gir den en mykere følelse. Disse sømmene er spesielt synlige på møbler i skinn.
 • Vakker over det hele
  Dublin-stolen er satt sammen av støpt skum, noe som gir god komfort, og et ensartet utseende og preg. Seteputen er også i formstøpt skum for å sikre at den holder seg på plass.
 • Søm
  For å raffinere designen er det brukt ulike sømteknikker. På forsiden og fotskammelen er det dobbel søm og langs kantene innfelte sømmer.
 • Optimal komfort
  Rammen på Dublin er vippet litt bakover for å gi optimal komfort. Den slanke metallbasen støtter stolkroppen med en nesten vårlig følelse, og blander stor skala med slanke proporsjoner.
 • En ikonisk form
  Dublins ikoniske form fungerer ikke bare som et blikkfang. Den høye ryggen er komfortabel og gir en følelse av privatliv.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831