Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Cupertino

Cupertino vegghengt skrivebord

Populært
Cupertino

Cupertino vegghengt skrivebord

Cupertino – alt du trenger i et hjemmekontor, gjemt bort på et øyeblikk. Monteres på veggen for minimal plassbruk – ”veggkontoret” er perfekt for mindre boliger. Åpne veggkontoret for å avdekke bordplass, ledningshåndtering og oppbevaringsrom, og gjem det pent bort når det ikke er i bruk.
Bordplate

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 4 999,00
4 999,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 63 cm
  Bredde: 100 cm
  Dybde: 63½ cm
  Maks vektbelastning: 20 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Veggmontert for minimal bruk av plass
  • Kan brettes sammen for å spare plass
  • Kan utstyres med Bluetooth høyttalere

  Materialer

  Bordplate: melamine/sponplate/eikefiner/MDF (fiberplate med middels tetthet)

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert

  Designer

  ARDE

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370056500115058
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

Møt designeren

ARDE har en lidenskap for å skape design som er av maksimal verdi for brukeren. Inspirasjonen bak hans design baserer seg på fakta hentet fra livsstilstrender, brukerbehov, ny teknologi og nye arkitektoniske skaperverk. På bakgrunn av dette han lager vakre design med fantastisk funksjonalitet – og ofte med ny teknologi i tankene.

FBBFA1D3-BC8C-4086-910E-FD4BEA6470A6

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831