-20% på hele kolleksjonen
Copenhagen

Copenhagen reol

Copenhagen

Copenhagen reol

Vis frem det du begjærer, og skjul det du trenger! Alles oppbevaringsbehov er forskjellige, men Copenhagen kan oppfylle alle. Like funksjonelt og fleksibelt som det er vakkert – Copenhagen er enhver organisators drøm. Vis frem skattene dine eller skjul hemmelighetene dine med dette moderne reolsystemet. Organisering vil aldri føles som en kjedelig plikt igjen.
Stoffprøver produkt

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
74 590,00
Som vist 59 672,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 227½ cm
  Bredde: 222½ cm
  Dybde: 39 cm

  Nøkkelfunksjoner

  • Endre eller omorganiser modulene for å endre utseendet

  Materialer

  Base skap: melamine/sponplate
  Front: melamine/sponplate/valnøtt finer/sponplater/folie

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Varenummer

  3430DD000078A01
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Design av Morten Georgsen - Copenhagen reol
Design av Morten Georgsen - Copenhagen reol
Design av Morten Georgsen - Copenhagen reol
Design av Morten Georgsen - Copenhagen reol
Design av Morten Georgsen - Copenhagen reol

Designegenskaper

Design av Morten Georgsen - Copenhagen reol
 • Optimalisert for oppbevaring
  Copenhagen har plass til permer, bøker, porselen, boller, tilbehør og til og med TV-en.
 • Håndtak
  De tynne, elegante håndtakene kompletterer veggsystemets horisontale linjer.
 • Fronter og farger
  Fronter i ulike materialer og størrelser muliggjør god koordinering og tilpasning. Hva med å legge til en aksentfarge for å gi en fargeeksplosjon, og på den måten skape et moderne og trendy uttrykk?
 • Meget individuelle
  Copenhagen kan bygges med forskjellige innsatser for variasjon i stil og funksjonalitet. Dette lar deg skape et så enkelt eller asymmetrisk og livlig veggsystem som du ønsker.
 • Skjult funksjonalitet
  Et barskap, et integrert arbeidsbord eller et sted å stille kaffekoppen? Velg en ekstra modul med nedfellbar dør for å legge en ekstra dimensjon til designet
Møt designeren

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831