DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Copenhagen

Copenhagen kontorsystem

Stoffprøver produkt

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 26 990,00
21 592,00
Vis frem det du begjærer, og skjul det du trenger! Alles oppbevaringsbehov er forskjellige, men Copenhagen kan oppfylle alle. Like funksjonelt og fleksibelt som det er vakkert – Copenhagen er enhver organisators drøm. Gjør mandager litt bedre med dette stilige og funksjonelle kontorsystemet, som vil jobbe hardt for å holde kontoret ditt ryddig – og arbeidsdagen din stilfull.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74½ cm
  Bredde: 222½ cm
  Dybde: 143 cm
  Bord – mål: H75xL143xW60cm
  Bordplate – tykkelse: 2½ cm
  Høyde til bordplate: 72½ cm

  Nøkkelfunksjoner

  • Endre eller omorganiser modulene for å endre utseendet
  • Skrivebord modulen kan flyttes for å passe inn i ditt hjem

  Materialer

  Bordplate: valnøtt finer/sponplater
  Base skap: valnøtt finer/sponplater
  Front: melamine/sponplate/valnøtt finer

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Base skap: lakkert
  Front: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Varenummer

  3430CI000059A02
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Copenhagen
 • Copenhagen
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E