Customer: Rheinpraxen in Düsseldorf, Germany

Project type: Waiting area

Challenge: Many people find a visit to the doctor stressful. Rheinpraxen wanted to make this more relaxing and one of the things that could be done was the interior design of the waiting area.  

Solution: By removing the old and dark furniture that made the waiting area tight and narrow, a new interior concept could be made.  Modern and bright products created the feeling of a bigger waiting area and a touch of home. Both patients and employees were convinced of the positive effect the changes in the interior had on the environment. This resulted in further collaborations with other Rheinpraxen practises in different locations.

Vil du vite mer?

La BoConcept Business kontakte deg

*
*
*
Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få tilgang til spesial tilbud, events og mye mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til spesial tilbud, VIP events og kule konkurranser. Bli den første som får vite om nye produkter, bli inspirert av neste sesongs trender og motta supre interiør tips som du kan bruke hjemme hos deg selv.

Meld deg på nå