Contract

Jobbe med BoConcept

Bestillingsmøbler for deg og meg

Hos BoConcept lever og ånder vi for dansk design. Vi har designet, utviklet og produsert møbler i Danmark siden 1952, og er verdens mest globale møbelmerkevare.

Kulturarven vår gir deg allsidige løsninger med personalitet og hjemmefølelse. Unik design som kommuniserer verdiene i merkevaren din. Smarte funksjoner gjør at rommet er tilpasset livsstilen til kundene dine – akkurat nå.

Design for dagens balanse mellom jobb og fritid. Design for selve livet. Vi kaller det bestillingsmøbler for deg og meg.
Kom I gang

HVA TILBYR VI?

  • BOLIG.
    Møblers betydning kan ikke overvurderes. De kan være avgjørende for et hjem – og mulighetene dine til å selge det. Med en kolleksjon som har alt fra store møblement til plassbesparende design, skreddersyr vi løsninger som viser porteføljen din aller best.
  • ARBEIDSPLASS.
    Beslutninger tas, ideer skapes og strategier utvikles i møterommene og på kontorene. Så hvorfor er så mange rom kjedelige? Møblene og tilbehørene våre gir arbeidsrommene dine et design skapt for kreativitet og suksess.
  • HOTELL.
    Oppskriften for et minneverdig opphold er mer enn bare mat, drikke og god service – det kreves den riktige stemningen. Med designene våre kan du oppnå akkurat dette. Sammen skaper vi komfort, og hjelper gjestene dine å føle seg hjemme med en gang.

HVORFOR VELGE OSS?

Vi skreddersyr tjenestene for å møte behovene dine. Vi kan ta hånd om alt fra interiørdesign, montering, lagring og forvaltningen av bestillingen din. 

Unngå all stress og velg vår komplette løsning. Kolleksjonen vår er bred, designet av de beste i bransjen, og den inneholder alt du trenger.

Møblene dine er et berøringspunkt og bør reflektere merkevaren din. Derfor tilbyr vi mange alternativer for møbeltilpasning. Og de danske røttene våre kommer frem i den målbevisste funksjonaliteten i hvert design.

Med 300 utstillingslokaler i 65 land på seks kontinenter, kjenner vi ditt lokalområde og kan koble deg med et profesjonelt team som tilbyr alle tjenester.

Vi har flere tiårs erfaring med design i privatmarkedet, og dette hjelper oss å levere en ekte hjemmefølelse. Viktig for de moderne arbeidsområdene i arbeidslivet. Samtidig som du oppgraderer hotell- og boligprosjekter for minneverdige opplevelser og raske salg.
KOM I GANG
PRO1B