DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Como

Como bokhylle

Stoffprøver produkt

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 5 329,00
4 263,20
Få dine verdifulle eiendeler frem i lyset. Dine favorittbøker? Minner fra reiser du har hatt? Designerlampen din eller den “å-så-stilige” lampen du fant? Alt dette vil ta seg fantastisk godt ut i Como. Vis frem skattene dine med dette moderne reolsystemet. Organisering vil aldri føles som en kjedelig plikt igjen.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 64 cm
  Bredde: 154 cm
  Dybde: 26 cm
  Maks vektbelastning: 40 kg

  Materialer

  Base skap: melamine/sponplate
  Front: melamine/sponplate

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Front: lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3400115C0080115
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Como
 • Como
 • Como
 • Como
 • Como
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E