Velg blant mer enn 120 ulike trekk

Porto stol kan tilpasses i mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer for å passe perfekt inn i din egen designstil.

Skjønnhet møter komfort

De moderne detaljene på Porto stolen i steinfarget Sienna skinn.

Vippefunksjon

Porto stol er tilgjengelig med eller uten hvilefunksjon. Hvilefunksjonen betjenes med et diskret håndtak som lar deg justere setet for å skape akkurat den komforten du trenger.

De moderne detaljene på Porto stolen i steinfarget Sienna skinn.

Dreibar fot

Porto-stolen er utstyrt med en slank, dreibar fot for god bevegelsesfrihet. Den dreibare sokkelen gjør at du enkelt kan rotere stolen i ulike retninger uten å måtte reise deg.

De moderne detaljene på Porto stolen i steinfarget Sienna skinn.

Sømdetaljer

Porto stolen har sømdetaljer som understreker den organiske formen og skaper et lett rynket stoff med tekstur som gir et mykt og innbydende uttrykk.

Se stilen

Porto lenestol er en moderne vri på en klassisk mid-century lenestol, og skiller seg ut i ethvert rom. Skap din egen lesekrok i hjørnet av hjemmekontoret, eller skap en innbydende stue ved å style denne lenestolen med høy rygg med den matchende Porto-fotskammelen. Sammen med sofaen gir det deg en lun og komfortabel stil.

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designen vår gir liv til stilen og din identitet. Så få hjemmet til å føles mer som deg ved å legge til elementer som reflekterer din personlighet. Riktig tilbehør, puter, kunst og minner kan fortelle historien din og forvandle rommet fra ordinært til ekstraordinært. Jo mer deg du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det.