Skap din egen design

Lugano oppbevaringskolleksjon er en moderne oppbevaringsløsning som kan skreddersys til ditt rom og din stil. Finnes som skjenk, TV-møbel, reol og kommode – en perfekt oppbevaringsløsning for hjemmet ditt.

Moderne fleksibilitet

Lugano-skjenken med døren åpen, stylet med Luna metallskål, blomster og bøker.

Smart design

Lugano oppbevaringskolleksjon har en elegant design med smarte detaljer som skråkanter på dører og skuffer samt åpninger for kabelhåndtering.

Lugano reol stylet som medieenhet med TV, Stockholm bordlampe og Float vase.

Flere frontalternativer

Lugano er tilgjengelig med utskårne eller vanlige dører og skuffer som kan vippes opp og ned i en rekke materialer, og tilbyr oppbevaring som er skreddersydd for ditt rom og din stil.

Lugano skjenk med åpne skuffer, stylet med Luna metallskål, blomster og bøker.

Ulike dybder

Med en rekke dybder tilgjengelig, kan Lugano konfigureres for maksimal fleksibilitet og optimal lagring av alle typer gjenstander, fra servise til elektronikk.

Finn den perfekte oppbevaringsløsningen

Enten du er ute etter en elegant skjenk eller et tilpasset TV-møbel, finner du den perfekte oppbevaringsløsningen for hjemmet ditt med Lugano.

Se stilen

Hev stilen i stuen eller spisestuen med Lugano oppbevaringskolleksjon. Vurder valnøttfiner for et elegant uttrykk, eller matt hvit lakk for en mer skandinavisk stil.

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designen vår gir liv til stilen og din identitet. Så få hjemmet til å føles mer som deg ved å legge til elementer som reflekterer din personlighet. Riktig tilbehør, puter, kunst og minner kan fortelle historien din og forvandle rommet fra ordinært til ekstraordinært. Jo mer deg du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det.