KLASSISK MØTER MODERNE

The Hamilton chair

NATURLIG FORM

Hamilton-stolen har en markert smal midje som omfavner naturlige former og bidrar til visuell mykhet og overlegen ryggstøtte.

Hamilton chair with plastic seat

VALG AV SETE

Setet på Hamilton-stolen er tilgjengelig i plast for et minimalistisk utseende med bedre holdbarhet, eller heltrukket med sømdetaljer for komfort og stil.

Swirvel base on the Hamilton chair

SKREDDERSYDD TIL DINE BEHOV

Hamilton spisestol har to typer understell, smale metallben eller dreibar fot, mens Hamilton kontorstol leveres med hjulunderstell med et høydejusterbart sete som passer til behovene på arbeidsplassen.

SKAP DIN EGEN DESIGN

Hamilton sofastol er en design som kan tilpasses dine behov. Den er tilgjengelig som spisestol eller kontorstol, og fås med ulike seter og understell, slik at du kan skape din egen design.

SE STILEN

Den polstrede Hamilton-stolen har søm som understreker håndverket i designen, og tilfører rommet et snev av luksus. Hamilton-stolen i plast gir derimot et rent, minimalistisk utseende. Bruk sammen for et gjennomført uttrykk eller lek med forskjellige materialer og miks og match etter egne ønsker.

UENDELIGE MULIGHETER

Hamilton-stolen kan tilpasses i mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer for å passe perfekt inn i din egen designstil. Uansett om du er ute etter en klassisk kontorstol eller en spisestol med særpreg, er mulighetene uendelige. Forny hjemmekontoret med en moderne kontorstol, eller gi spisestuen et tidløst og trendy preg med en moderne, grå spisestol.

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designen vår gir liv til stilen og personligheten din. Så forsterk dette ved å endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjoner for nesten alt i kolleksjonen vår. Jo mer personlig du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det. Så føl deg fri. Endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjon etter stilen din.