Ikoniske og tidløse lenestoler

Oppdag allsidigheten til våre tidløse lenestoler. Vår kolleksjon av aksentstoler er laget for komfort i materialer av høy kvalitet, og leverer både eleganse og funksjonalitet.

Enten du er ute etter lenestoler til stuen, eller stoler med armlene til spisestuen, soverommet eller kontoret, finner du vårt utvalg av moderne lenestoledesign i alt fra små lenestoler til overdimensjonerte lenestoler.

Tilpass den perfekte polstrede lenestolen for ditt interiør i dag, med valg av mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer.

Finn din perfekte match

Velg den lenestolen som passer til din personlighet

Skap en sammenhengende stil

Et utvalg av lenestoldesignene våre er en del av en større møbelserie, som ofte inkluderer matchende sofaer, fotstøtter og mer. Disse moderne møbelkolleksjonene er designet med tanke på sammenhengende estetikk, og sikrer at hvert møbel utfyller det andre.

Kjøp lenestoler etter kategori

Se det i hjemmet ditt – utvidet virkelighet

GJØR STUEN KOMPLETT

Moderne, industriell, romantisk eller en blanding av ulike stiler – uansett hvilken stil du ønsker å oppnå, har vi den perfekte prikken over i-en i stuen din. Fra sofabord og puter til gulvtepper og pledd – oppdag vår kolleksjon av tilbehør til hjemmet.

FINN DEN PERFEKTE PRIKKEN OVER I-EN