FREMSTILT UTEN KOMPROMISSER

Carmo is made from moulded foam

MYK OVERALT

Den innvendige rammen på armlenet og ryggstøtten er skåret ut og dekket med mykt skum. Dette gjør både armlenet og ryggstøtten svært myke og gir optimal komfort.

Modena sofa

LAV OG BEHAGELIG RYGG

Den lave, behagelige ryggen har samme høyde som armlenet, noe som gir en fantastisk sittekomfort, spesielt i hjørnet.

Strinking details on the Carmo sofa

OVERDIMENSJONERTE RØR

Designer Anders Nørgaard har brukt overdimensjonerte rør for å definere de unike, firkantede formene og gi et svært mykt og omsluttende uttrykk.

SKAP DIN EGEN DESIGN

Carmo sofa er en modulsofa som kan skreddersys etter dine behov. Finnes som 2,5-seters sofa, 3-seters sofa, hjørnesofa eller sjeselong og med matchende lenestol og fotskammel. De enkelte seksjonene er polstret med krokodillefester for enkel montering og demontering.

SE STILEN

Carmo sofa kan skreddersys med mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer for å passe perfekt inn i din egen designstil. Uansett om du er ute etter en bouclé sofa eller skinnsofa, er mulighetene uendelige. Gå for en retro look med en moderne fløyelssofa eller design din egen hjørnesofagruppe som passer til fargene i stuen.

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designen vår gir liv til stilen og personligheten din. Så forsterk dette ved å endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjoner for nesten alt i kolleksjonen vår. Jo mer deg du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det. Så føl deg fri. Endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjon etter stilen din.