TA EN TITT PÅ VÅRE MEST POPULÆRE BOUCLÉDESIGN

En bouclestol myker opp rommet og er nøytralt nok til å komplettere den eksisterende innredningen i hjemmet. Utforsk de beste bouclestolene og lenestolene fra BoConcept – shop online eller besøk én av våre butikker.

KOMPROMISSLØS UTFØRELSE

Charlotte is made from moulded foam

BOUCLÉ TEKSTILER

Én av BoConcepts kjernekompetanser er vår evne til å tilby deg koordinert design og tilpasning, samt en tekstilkolleksjon med mer enn 120 stoffer og materialer – som er moderne og trendy, inkludert vår vri på sesongens boucle.

AR Step 2 How does it work

DEN LUNE FØLELSEN

Boucle er en enkel og perfekt måte å tilføre tekstur og dybde til hjemmet ditt. Fra soverommet til stuen – en myk lenestol i boucle vil få ethvert rom til å føles innbydende og tidløst moderne med et hint av luksus.

Strinking details on the Imola Armchair

EN RUGLETE EFFEKT

Bouclé er fransk for "krøllet" eller "lokket" og består av ruglede, løkkevevde fibre. Dette gir et krøllete utseende som skaper visuell interesse for enhver artikkel og design.

SE STILEN

Boucle har en myk, komfortabel og innbydende tekstur og fokuserer på behovet for å stimulere berøringssansen (og hvordan vi tar på og føler på ting vi har i hjemmet vårt). Enten du velger et sett med matchende lenestoler i boucle eller to forskjellige stiler, vil du garantert skape dybde og dimensjon i hjemmet ditt med dette trendy materialet.

BOCONCEPT BOUCLÉ MATERIALER

Hos BoConcept tilbyr vi to forskjellige bouclestoffer i kolleksjonen vår. Lazio er et klassisk, teksturert boucléstoff som fås i fem vakre, moderne farger. Auckland Boucle er derimot det tykkere, mykere stoffet som finnes i to tidløse farger – beige og hvit.

Soft pillows and blankets
Pillows and dried flowers
Fresh flowers in vase
Lamp and decor
Vaes, decor and gallery
 • Product colors
  Beige, Tekstil, Metall
  Anbefalt utsalgspris

  55 473,00

  Priser fra
  24 590,00

 • Product colors
  Hvit, Tekstil, Eik
  Anbefalt utsalgspris

  37 699,00

  Priser fra
  20 927,00

 • Product colors
  Beige, Tekstil, Metall
  Anbefalt utsalgspris

  28 343,00

  Priser fra
  15 136,00

 • Product colors
  Hvit, Tekstil
  Anbefalt utsalgspris

  9 097,00

  Priser fra
  3 756,00

 • Product colors
  Beige, Tekstil
  Anbefalt utsalgspris

  13 227,00

  Priser fra
  3 756,00