FORM MØTER FUNKSJON

Asti desk

ELEGANT SILHUETT

Med fokus på enkelhet har Asti skrivebord en lett, ren silhuett for et moderne, minimalistisk design som tåler tidens tann.

Asti desk metal legs

METALLBEN

Asti-skrivebordet har smale metallben som er koordinert med bordplaten for å sikre en allsidig design som passer inn på ethvert hjemmekontor.

Asti desk

INNBYDENDE UTSEENDE

Asti-skrivebordet er laget i en kombinasjon av metall og tre, og er ideelt for å skape en koselig arbeidsplass.

SE STILEN

Frisk opp hjemmekontoret med Asti-skrivebordet. Enten du har en egen arbeidsplass eller jobber fra en krok i stuen, vil den allsidige borddesignen se like elegant ut midt i rommet som mot en vegg.

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designen vår gir liv til stilen og personligheten din. Så legg til mer deg ved å fylle rommet med personlighet og style våre design på din måte. Riktig tilbehør, puter, kunst og minner kan fortelle historien din og forvandle rommet fra ordinært til ekstraordinært. Jo mer deg du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det.

GJØR OPPLEVELSEN KOMPLETT

For å designe din ideelle arbeidsplass, kan du style Asti-arbeidsbordet med en ergonomisk designet kontorstol. Våre moderne kontorstoler gir svært god ryggstøtte og prioriterer komfort uten å gå på kompromiss med form, slik at du kan ha det komfortabelt med stil.