KOMFORT MØTER LUKSUS

SLIM HIGH LEGS

SLANKE, HØYE BEN

Amsterdam sofa passer til ulike interiørdesign og leveres komplett med slanke, høye ben som står i kontrast til den voluminøse formen og sikrer et moderne uttrykk.

FLEXIBLE CUSHIONS

FLEKSIBLE PUTER

Sofaens ryggputer er løse og leveres med polstringsputer som gjør at du kan skape ulike sittedybder og sittestillinger.

ELEGANT DETAILS

ELEGANTE DETALJER

Amsterdam sofa har detaljer som pipesømmer og tuftede seter som skaper et elegant, men samtidig innbydende utseende.

SE STILEN

Kombinasjonen av Amsterdam sofas voluminøse form, innbydende utseende og myke kurver gjør den til et umiddelbart blikkfang. Denne moderne sofaen er ideell for en stue med åpen planløsning eller som en lounge, og den kan tilpasses helt etter rommet. Gi hjemmet et elegant preg med Amsterdam fotskammel for et gjennomført uttrykk.

SKAP DITT EGET DESIGN

Amsterdam sofa er en modulsofa som kan skreddersys etter dine behov. Finnes som 2,5-seters sofa, 3-seters sofa, hjørnesofa eller sjeselong, og legg til elementer eller omorganiser etter eget ønske og skap ditt perfekte design.
 

MER DEG. MER EKSTRAORDINÆR.

Designet vårt gir liv til stilen og personligheten din. Så forsterk dette ved å endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjoner for nesten alt i kolleksjonen vår. Jo mer deg du gjør det, jo mer ekstraordinært blir det. Så føl deg fri. Endre farger, materialer, størrelse og konfigurasjon etter stilen din.

UENDELIGE MULIGHETER

Amsterdam sofa kan skreddersys med mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer for å passe perfekt inn i din egen designstil. Uansett om du er ute etter en skinnsofa eller en sofa i fløyel, er mulighetene uendelige. Vær dristig med en moderne sort sofa, eller forny stuen med en moderne grå sofa.