Bordeaux

Bordeaux reol

Populært
Bordeaux

Bordeaux reol

Bordeaux karakteriseres av rene linjer og en lett struktur, og gjør funksjonalitet og fleksibilitet til noe vakkert.
Materiale
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
4 459,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 160 cm
  Bredde: 40 cm
  Dybde: 32½ cm
  Maks vektbelastning: 5 kg

  Materialer

  Hylle: MDF (fiberplate med middels tetthet)
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Hylle: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370063800008022
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Passer alle rom
  Bordeaux er en meget funksjonell oppbevaringsmøbel, og med sin minimalistiske tråddesign passer den perfekt i alle rom i huset ditt.
 • Funksjonell og trendy oppbevaring
  Det moderne utseendet til Bordeaux, legger til et lett og minimalistisk design til interiøret ditt, med en funksjonell og trendy lagring.
 • Forskjellige størrelser
  Bordeaux er tilgjengelig i forskjellige størrelser, som hjørneenheter, stående eller hengende på veggen. Velg en størrelse som passer rommet ditt, stilen og behovene dine.

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

9E1EA269-7386-426C-B395-1DDAC2291432

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E