-20% på hele kolleksjonen
Bilbao

Bilbao sofabord

Bilbao

Bilbao sofabord

“Hardt møter mykt” i det slående og luksuriøse Bilbao sofabordet. Dette unike sofabordet er ment for storhet. Utseendet til den harde betongen mykner når det støpes i en organisk form, mens den delikate bordplaten står i kontrast til den solide basen.
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
17 590,00
Som vist 14 072,00
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Diameter: 99 cm
  Høyde: 37 cm
  Bordplate – tykkelse: 2 cm
  Høyde til bordplate: 35 cm
  Maks vektbelastning: 20 kg

  Materialer

  Bordplate: keramikk/MDF (fiberplate med middels tetthet)
  Ben/base: betong

  Overflate/finish

  Bordplate: keramikk/lakkert
  Ben/base: betong

  Designer

  Morten Georgsen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Varenummer

  3700AD160167147
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Sofabord - Bilbao sofabord

Designegenskaper

Sofabord - Bilbao sofabord
 • Unikt utseende
  Betongsoklene er unike i sitt utseende med individuelle merkinger og fargenyanser. Dette betyr at ikke to er like, og at du får ditt eget personlige og vakre bord.
 • Vekt er ikke noe problem
  Betongsokkelen er hul innvendig. Dette gjør bordet lettere og derfor enklere å flytte rundt hvis nødvendig. Sokkelen er konstruert med en kontravekt-funksjon som gjør bordet tyngre i bunn for optimal stabilitet.
 • Støpt betong
  Soklene er laget av formet betong for å sikre en ensartet, skjev og ekstraordinær design som gir ethvert interiør en ekstra touch.
 • Kombiner forskjellige størrelser
  Bilbao fås i forskjellige størrelser og høyder som gjør det enkelt å kombinere bordene i stilige arrangement.
 • Organisk og asymmetrisk
  Jeg har alltid elsket asymmetrisk funksjoner. Spesielt antikk keramikk. Du former betong som leire – når du famler og prøver med forskjellige former, oppstår plutselig den rette formen. – Designer Morten Georgsen
Møt designeren

Møt designeren

Morten Georgsen designer moderne, flerfunksjonelle møbler. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.

B9AA0302-E9C4-4A4C-B395-790B1DD43DBC

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831