-20% på hele kolleksjonen
Berlin

Berlin Kunst på papir

Berlin

Berlin Kunst på papir

'Ideen da jeg skapte denne serien av byens landemerker var å holde det så enkelt og rent som mulig, uten å miste det betydningsfulle designet til landemerket. Jeg ønsket å se hvordan jeg kunne gjøre dette ved hjelp av hovedsakelig tynne og tykke linjer. Under arbeidet med utformingen fant jeg ut at jeg trengte et solid element for å skape en kontrast. Jeg valgte gullfargen for å fremheve kjennetegn og understreke følelsen av det underliggende, rene designet.' – Kunstner Torben Buus
Add to cart options
1 699,00
Som vist 1 359,20
Anbefalt utsalgspris

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 50 cm
  Bredde: 40 cm

  Materialer

  Farger: Hvit/sort/gull
  Materialer: Ayous tre/papir/glass

  Vedlikeholdsinstrukser

  • Vask med en fuktig klut ved behov

  Designer

  Torben Buus, Danmark

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  104011028800
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Bilder - Berlin Kunst på papir
Bilder - Berlin Kunst på papir
Bilder - Berlin Kunst på papir
Bilder - Berlin Kunst på papir
Bilder - Berlin Kunst på papir
Catalogue

Se 2020 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2020 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2020-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

76B7274C-C659-4A3B-A8AE-299D66E86034

Bestill en interiørdesigner

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831