Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Amsterdam

Amsterdam pute

Amsterdam

Amsterdam pute

Med noen ekstra Amsterdam-puter får du flere muligheter og komfort i sofaen. Den komfortable polstrede puten, vil passe til akkurat ditt bruk.
Møbeltrekk

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 2 079,00
3 069,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 44 cm
  Bredde: 67 cm
  Dybde: 17 cm

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Ryggpute: skum, fjær mix

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet krever ingen montering. Bare pakk opp og nyt!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  435090003032
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Optimal komfort
  Sofaen har en meget komfortabel blanding av supermykt skum og dun. Selv armlenet og ryggstøtten kommer med ekstra polstring for å gjøre sofaen komfortabel over det hele.
 • Et uttrykk i stuen din
  Kombinasjonen av Amsterdams voluminøse form, innbydende utseende og feiende former, gjør den til et umiddelbart blikkfang som fungerer som et elegant uttrykk i hjemmet ditt.
 • Slanke høye bein
  De slanke høye beina gir en lett kontrast til den voluminøse formen og gir designet en sterke visuell effekt.
 • Elegante detaljer
  Amsterdam designen benytter pipesømmer og tuftede seter for å skape et elegant og innbydende utseende.
 • Fleksible puter
  De løse putene kommer med en bolster-ryggpute som kan plasseres på forskjellige måter for å skape ulike dybder og bekvemme sitteplasser.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831