Adelaide

Adelaide Lounge stol (kan brukes inne og ute)

Adelaide

Adelaide Lounge stol (kan brukes inne og ute)

Adelaide hagestol tar bort grensen mellom innendørs- og utendørsmøbler. Med solide eukalyptus-bein og polypropylen-sete er den værbestandig og er svært enkel å vedlikeholde, mens den også tilfører Adelaide en stil man ikke ser ofte med hagemøbler. Med lave, vinklede bein og god komfort, vil denne utendørs liggestolen gjøre ettermiddagsteen på uteplassen mer elegant.
Sete
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
2 859,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 73/38½ cm
  Bredde: 60 cm
  Dybde: 61 cm
  Sittehøyde: 38½ cm
  Armlene – høyde: 45 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Perfekt for bruk både inne og ute
  • Så godt som vedlikeholdsfri

  Materialer

  Sete: polypropylen
  Leg/base: heltre eukalyptus

  Overflate/finish

  Ben/base: olje behandlet

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3000125L0010136
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Høytrykkslaminat
  Bordplaten på bordet utendørs er laget av høytrykkslaminat. Dette gjør platen meget slitesterk, fargefast og motstandsdyktig mot temperatursvingninger og værforandringer.
 • Plastsete i polypropylen
  Stolen har et plastsete i polypropylen som gir god holdbarhet og enkelt vedlikehold.
 • Eukalyptustre
  Beina på spisebordet og stolene er laget av solid eukalyptus. Dette gir ikke bare en vakker glød, men heltre er ekstremt sterkt og holdbart.
 • Ergonomisk design
  Setet har en ergonomisk design som sikrer at du sitter behagelig – også under lange middager.
 • Kontrasterende design
  Kontrasten mellom det solide eukalyptustreet og den tynne bordplaten, og stolenes elegante former sørger for et elegant og stilig uttrykk til utendørsområdet ditt.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

41DEDCDF-515E-466C-839D-E706211CF4C5

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E