Livsstil for mindre

Handle etter kategori

Bestsellers

Rom

DANSKE DESIGNMØBLER FRA BOCONCEPT

Interior design service

SKAPE UNIKE ROM

BoConcept ble skapt for å forvandle rom til unike steder, og vi er her for å hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem. Vi tilbyr våre kunder interiørdesigntjeneste enten hjemme, virtuelt eller i butikken – alt fra en liten oppdatering til møblering av hele hjemmet. Våre interiørstylister samarbeider med deg for å implementere interiør fra BoConcept, alt fra møbler til tilbehør, slik at du kan skape en unik stil i hjemmet ditt.

Personalized to your needs

SKREDDERSYDD TIL DINE BEHOV

Vi ønsker å inspirere deg til å skape et hjem som viser frem hvem du er. Våre møbler kan skreddersys nøyaktig etter dine behov og din smak, og er kjent for sin, funksjonalitet og kvalitet uten sidestykke – alt i en varm og lett stil. Materialet betyr alt, og derfor tilbyr vi mer enn 120 forskjellige stoffer og materialer å velge mellom - som anilinskinn, filt, fløyel, eik, valnøtt, krom, stål og mye mer. Sammen med deg kan vi kombinere disse materialene og overflatene for å tilby skreddersydde kombinasjoner tilpasset din smak og personlighet. Er du i tvil? Bestill et sett med gratis materialprøver fra vår store kolleksjon av stoffer og skinn.

Visit us in store

VI SES I BUTIKKEN, HJEMME ELLER VIRTUELT

Bli inspirert av det siste innen nordisk design. Besøk oss i butikken for å se vårt store utvalg av sofaer, stoler, bord, senger, oppbevaringsløsninger og tilbehør med dansk design – og få profesjonelle råd om interiørdesign. Våre eksperter kan hjelpe deg med å finne stilen som passer perfekt til din personlighet og ditt interiør, enten du ønsker en oppgradering av stuen, et spisestuesett eller ett enkelt designmøbel til hjemmet ditt. Bare stikk innom din lokale butikk, opprett en virtuell avtale eller ta kontakt med oss for å planlegge en prat i dag.