Customer: Rheinpraxen in Düsseldorf, Germany

Project type: Waiting area

Challenge: Many people find a visit to the doctor stressful. Rheinpraxen wanted to change this into a more relaxing experience by changing the interior design of the waiting area.  

Solution: By removing the old and dark furniture that made the waiting area feel tight and narrow, a new interior concept could be made.  Modern and bright products now create the feeling of a bigger waiting area and a touch of home. Both patients and employees are convinced of the positive effect the changes in the interior has had on the environment. This experience has also resulted in further collaborations with other Rheinpraxen practises in different locations.

Want to learn more?

Let BoConcept Business contact you

*
*
*
*
Flexible delivery and assembly
24 months warranty
Multi-functional design
Custom made