Wing

Wing lenestol med svingløsning

Wing

Wing lenestol med svingløsning

Denne stolen gjør jobben! Eksklusive sømmer og et tidløst design gjør den klassiske Wing-lenestolen til en vinner. Den er mye slankere enn en ordinær “recliner”, og Wing vil passe inn der du måtte ønske - det være seg i et lesehjørne, ved siden av en plasskrevende sofa, eller kanskje i ditt hjemmekontor? Stolen er utstyrt med en dreibar sokkel som får den til å dreie helt sømløst – du vil nok ønske å prøvekjøre den noen runder.
Møbeltrekk
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
16 756,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 106 cm
  Bredde: 65 cm
  Dybde: 70 cm
  Sittehøyde: 41 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med sving funksjon
  • Med tilbakelent funksjon for bedre komfort

  Materialer

  Sammensetning: 100% polyester
  Sete: stål
  Ben/base: stål
  Armlen: 54 kg/m3 støpt og formet kaldskum
  Ramme: Metallramme, 54 kg/m3 high resilient formstøpt skum
  Sete: 54 kg/m3 støpt og formet kaldskum
  Suspensjon: Nozag fjærer

  Overflate/finish

  Ben/base: nikkelbørstet

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4060094L0060950
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

1A3CE99D-B3AD-492A-AA9D-661FF9600DA3

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E