Torup

Torup barstol med gasspatron

Torup

Torup barstol med gasspatron

Torup barstol er en perfekt match for et moderne kjøkken, med sine slående, rene linjer og sin lette look. Den slanke setet er formet for å passe til kroppen din, og den høydejusterbare basen sørger for at du kan tilpasse stolen etter dine behov.
Sete
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
1 579,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 59½-84½ cm
  Bredde: 37½ cm
  Dybde: 41 cm
  Sittehøyde: 55½/80½ cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med gasspatron for justerbar setehøyde

  Materialer

  Sete: støpt plastikk
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Ben/base: nikkelbørstet

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  402019600035094
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Slank profil
  Det holdbare setet er designet med en slank og elegant form. Torup-barstolen har en elegant fotstøtte og er den perfekte balansen mellom design og komfort.
 • Justerbar i høyden
  Stolen har en innebygd gasspatron som gjør det enkelt å justere høyden. Dette lar deg bruke barstolen i både restauranter og bar.
 • Dreiefunksjon
  Dreiefunksjon gjør det enkelt å snurre rundt, å sette seg og gå av stolen.

Se 2018 katalogen

Tiden er nå. Ditt øyeblikk. På hver eneste side i BoConcept katalogen 2018 finnes det en sjanse til å endre livet ditt. Å forvandle hjemmet ditt. Bla i sidene i 2018-katalogen her og bli inspirert til å gripe øyeblikket ditt!

B518D5E1-EF0F-44CF-8A88-E13208CCDC66

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E