DESIGN SALE - 20% rabatt på hele kolleksjonen Les mer
Rubi

Rubi justerbart bord (både høyde og størrelse)

Bordplate
Bein

Personnaliser vos meubles

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 9 529,00
7 623,20
Små boliger er greit når du kan kombinere arbeidsplass, oppholdsrom og spisestue på ett og samme sted. Det multifunksjonelle Rubi bordet kan lett utvides fra et moderne sofabord til et spisebord som rommer åtte personer, mens de rene linjene sikrer en ryddig og moderne look.
 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 40-76½ cm
  Utvidet høyde: 74½ cm
  Lengde: 70/140 cm
  Utvidet lengde: 140 cm
  Bredde: 120 cm
  Bordplate – tykkelse: 2 cm
  Høyde til bordplate: 73 cm
  Maks vektbelastning: 40 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Justerbar høyde
  • Justerbar vidde
  • Kan fungere som både sofabord og spisebord

  Materialer

  Bordplate: melamine/sponplate
  Ramme: stål
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  370032000115094
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

 • Rubi
 • Rubi
BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E