Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
Philadelphia

Philadelphia sofabord

Nytt produkt
Philadelphia

Philadelphia sofabord

Designeren Henrik Pedersen har med Philadelphia lekt med form og funksjon og skapt kontraster, funksjonalitet og en imponerende estetikk. Bland de ulike materialene med dine personlige gjenstander og skap et unikt og vakkert uttrykk.
Materiale
Størrelse
Bordplate
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 7 689,00
7 689,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 36 cm
  Lengde: 150 cm
  Bredde: 80 cm
  Bordplate – tykkelse: 2 cm
  Høyde til bordplate: 34½ cm
  Maks vektbelastning: 40 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Med integrert oppbevaring

  Materialer

  Bordplate: melamine/sponplater/sponplate
  Hylle: melamine/sponplate
  Ramme: stål

  Overflate/finish

  Bordplate: lakkert
  Hylle: lakkert
  Ramme: pulver lakkert

  Designer

  Henrik Pedersen

  Montering

  Dette produktet krever noe montering. Det er litt komplisert, så vi anbefaler at du drar fordel av vår profesjonelle monteringsservice. Våre erfarne medarbeidere vil levere produktet hjem til deg, sette det sammen, plassere det akkurat der du vil ha det og ta med seg emballasjen når de drar. På den måten trenger du ikke gjøre annet enn å kose deg med ditt nye møbel!

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700376000220115A05
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Materialvalg
  Du kan velge mellom hvit, valnøtt og keramiske materialer på overflaten for å fremheve designen. Alle er svært holdbare og sikrer at møbelet holder seg vakkert lenge.
 • Fleksibel
  Både ramme og bordplate kan leveres i ulike materialer, noe som gir deg muligheten til å sette sammen og lage et personlig utseende.
 • Fleksibel oppbevaring
  La kreativiteten blomstre i den nederste hyllen. Ha den tom for et lett og transparent uttrykk, eller fyll den med bøker eller andre personlige gjenstander.
 • Vertikal lagring
  Philadelphia har en funksjonell og inspirerende oppbevaringsløsning, slik at du kan vise de kjære coffee table-bøkene og magasinene dine på en trendy måte. Samtidig gir den åpne konstruksjonen det store salongbordet en egen letthet.

Møt designeren

Henrik Pedersen er den erfarne designeren bak mange av våre design, som lenestoler, bord, sofaer og lamper. Henrik Pedersen har alltid vært inspirert av å se ting på nært hold. Dette er tydelig i de uventede kurvene i designene hans, som for eksempel den ikoniske Imola stolen, inspirert av en tennisball.

5CC960B6-4D1F-4C65-8B1F-6A9B0CAC79CD

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831