Ottawa

Ottawa skjenk

Ottawa

Ottawa skjenk

Utseendet kan ikke sies å ha måttet vike for funksjonene på denne stilfulle skjenken. Vakre, organiske kurver skaper en vakker dekor på Ottawa spisebord, og tilfører både funksjon og karakter til det moderne designet. Kos deg med rikelig med oppbevaringsplass som holder hjemmet ditt ryddig, og la det organiske og unike designet tilføre eleganse til spisestuen din.
Materiale
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
17 390,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 74½ cm
  Bredde: 180 cm
  Dybde: 54½ cm
  Maks vektbelastning: 60 kg

  Nøkkelfunksjoner

  Antall skuffer: 2
  • With soft-close drawers and integrated shelves

  Materialer

  Base skap: eikefiner/sponplate
  Ben/base: stål

  Overflate/finish

  Base skap: lakkert
  Ben/base: pulver lakkert

  Designer

  Karim Rashid

  Montering

  Vi anbefaler alltid at du følger monteringsanvisningen som følger med produktet du har kjøpt for å sikre riktig montering av produktet. Noen varehus tilbyr montering som en ekstra tjeneste du kan kjøpe. Kontakt ditt lokale varehus dersom du er interessert i dette.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  3700075S01458DL
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Reversible ende- og håndtagsinnsatser
  De reversible innleggsplatene bak håndtaket og i endene gjør det mulig å endre skjenkens utseende. Piff opp eller ton ned og skap et nytt utseende.
 • Beindesign
  Bordet er designet med en slank beinløsning av forsterket stål. Dette er et utradisjonelt designelement som understreker bordets unikhet.
 • Buet håndtak
  Designer Karim Rashid har brukt buede håndtak for å skape et enestående, skulpturelt uttrykk.
 • Design
  Den verdenskjente designeren Karim Rashid har designet denne ikoniske skjenken. Med sin inspirasjon fra naturen, har han klart å skape et funksjonelt mesterverk.

Møt designeren

Karim Rashid er en av vår generasjons mest kreative og profilerte designere. Hans portefølje teller et stort antall design i ulike kategorier, og omfatter alt fra møbler og tilbehør til butikkdesign og luksusvarer. For Karim er det viktig at hans design beveger folk og får dem til å føle seg veltilpass, samtidig som at han beholder den rene og minimalistiske looken. Hans vakre Ottawa spisesett for BoConcept har vunnet en “Red Dot Award”.

586BE75F-D44E-4C25-8017-A2F58ACDADDB

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E