Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift
- 20% på utvalgte produkter
Oslo

Oslo klappstol

Oslo

Oslo klappstol

Den som først sa at å kjøpe en sammenleggbar stol innebærer å gå på akkord med stil, har tydeligvis ikke sett Oslo stolen. I et distinkt skandinavisk design, med en massiv eikeramme og et behagelig helpolstret sete, vil Oslo sammenleggbar stol spare deg for massevis av plass – og den vil både se svært bra ut og være komfortabel å sitte på.
Sete
Bein

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Fra 2 389,00
2 389,00

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 84/46½ cm
  Bredde: 53½ cm
  Dybde: 53 cm
  Sittehøyde: 46½ cm
  Maks vektbelastning: 100 kg

  Nøkkelfunksjoner

  • Kan brettes sammen for å spare plass
  • Med skinnpolstret sete

  Materialer

  Sete: hud/skum
  Rygg: eikefiner/kryssfiner
  Ben/base: solid eik

  Overflate/finish

  Rygg: lakkert
  Ben/base: lakkert

  Designer

  ARDE

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  402018404901058
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt varehuset hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt lokale varehus så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  Ansvarsfraskrivelse

  Noen av våre bilder er 3D visualiseringer og kan vises noe annerledes enn produktene de skildrer. Fargegjengivelsen kan også variere fra enhet til enhet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Møt designeren

ARDE har en lidenskap for å skape design som er av maksimal verdi for brukeren. Inspirasjonen bak hans design baserer seg på fakta hentet fra livsstilstrender, brukerbehov, ny teknologi og nye arkitektoniske skaperverk. På bakgrunn av dette han lager vakre design med fantastisk funksjonalitet – og ofte med ny teknologi i tankene.

FBBFA1D3-BC8C-4086-910E-FD4BEA6470A6

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

F269F18B-C41C-46F5-BDEC-9C3CD28F1831