DESIGN SALG – 15 % avslag på utvalgte produkter Les mer
Osaka

Osaka stol, tuftet sete

Osaka

Osaka stol, tuftet sete

Med en feminin vri og et historisk tilbakeblikk mot 60-tallet, er Osaka lenestol ren og skjær stil. Det lette designet og de slanke proporsjonene gjør denne lenestolen perfekt for mindre husstander, gjerne kombinert med et komplett sett for stuen, komplettert av Osaka sofa. Det vakre, tuftede setet gir visuell mykhet og et klassisk utseende til stuen din. Avrundede armlener fremhever det feminine preget og gir et mykt, “omfavnende” utseende. Smale aluminiumsbein kompletterer den lette looken.
Møbeltrekk
Bein – stil

Forbereder tilpasning

Forbereder tilpasning...

Add to cart options
Som vist 11 490,00
9 766,50

Produktdetaljer

 • Produktdetaljer

  Dimensjoner og vekt

  Høyde: 77/45 cm
  Bredde: 95 cm
  Dybde: 87½ cm
  Sittehøyde: 45 cm
  Armlene – høyde: 65 cm
  Maks vektbelastning: 125 kg

  Materialer

  Sammensetning: 79% bomull 21% polyester
  Ben/base: støpt aluminium
  Rygg: 16 kg/m3 polyuretan skum, 30 kg/m3 polyuretan skum
  Ryggpute: 23 kg/m3 hyper soft skum, vatt
  Ramme: Heltre, sponplater, kryssfiner, hardboard
  Suspensjon: Nozag fjærer
  Stoff foring: Non-woven fabric (120g/m2), non-woven fabric (80g/m2), treton cotton fabric, jacquard fabric

  Overflate/finish

  Ben/base: polert

  Designer

  Anders Nørgaard

  Montering

  Dette produktet er enkelt å montere. Bare følg instruksjonene og vi er sikre på at du klarer det uten ekstra hjelp fra oss.

  Monteringsveiledning

  Varenummer

  4330042EA292256
 • Kjøper våre møbler

  LEVERING & MONTERING

  For rask og enkel levering og montering, kontakt ditt lokale varehus for mer informasjon.

  LEVERINGSTID

  I BoConcept produserer vi alle våre produkter på bestilling. Vanlig leveringstid for platemøbler er ca.4 uker og for møbler trukket i hud eller tekstil ca.8 uker (alle elementer i bestillingen vil bli levert samtidig og ihht det produktet som har lengst leveringstid, med mindre annet er angit).

  ORDER endring eller avbestilling

  Hvis du ombestemmer deg ift til bestilling, eller ønsker å gjøre endringer på allerede sendt bestilling, kontakt varehuset du gjorde bestillingen hos så vil de gjøre det de kan for å hjelpe deg.

  RETUR

  Vi er sikker på at du vil elske ditt nye BoConcept produkt, men hvis du ikke er helt fornøyd med det kontakt varehuset du kjøpte produktet hos, så vil de hjelpe deg. Betingelsene kan variere fra varehus til varehus.

  NB! Refusjon av produkter som er tilpasset etter dine spesifikasjoner kan ikke returneres. For mer informasjon ang. dette kontakt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 hvor du har kjøpt ditt BoConcept produkt.

  Reklamasjon

  Vi arbeider hardt for å sikre at alle våre produkter er av høyeste kvalitet. Skulle du oppleve noen problemer med de produktene du har mottatt, ber vi deg vennligst kontakte ditt 124E24BA-62CE-485F-892C-262D08CC1D53 så snart som mulig. Vi vil vurdere kravet ditt så fort vi kan og hvis gyldig vil du bli tilbudt å bytte produktet eller reparere det, alt avhengig av problemet.

  PRISER

  Alle priser er veiledende priser i NOK (kr), og inkluderer merverdiavgift

Utforske og kombinere

Designegenskaper

 • Armlenedesign
  Velg mellom tre forskjellige armlene-design for å skape den stilen du ønsker. En kokong-stil med avrundede armlener, en livlig stil med skråstilte armlener, eller en formell stil med rette armlener? Du bestemmer!
 • Putedesign
  Putene er tilgjengelig enten med raffinerte tufting-detaljer eller med helt vanlig utseende. Velg den stilen og komforten du foretrekker.
 • Festet med borrelås
  Sitteputene er festet med borrelås som forhindrer at putene sklir og at sidene stikker opp når du setter deg i midten. En liten, men viktig detalj som sikrer et ryddig utseende og muliggjør enkel støvsuging under sofaen.
 • Beindesign
  Sofaen har ulike beinalternativer. De høye beina fremhever designets lette og elegante uttrykk, og siden de er tilgjengelige i forskjellige farger, former og materiale gir dette en harmonisk helhet.
 • Perfekt formede puter
  Putene er utformet for å passe perfekt med hverandre for et enhetlig og komplett utseende

Møt designeren

Anders Nørgaard er en av de få moderne, danske designerene som har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse. Han har et unikt talent for design av modulbaserte sofakonsepter som ser bra ut uansett hvordan du setter dem sammen. Anders Nørgaard er designeren bak mange av våre moderne sofaer og populære lenestoler.

1A3CE99D-B3AD-492A-AA9D-661FF9600DA3

Bestill en interiørdesigner

Vi vet at oppussing kan være en utfordring, men vi er her for å hjelpe deg med å gjøre mest mulig ut av arealet ditt.

BF15A413-F8E1-4546-8998-F157FE9FBE3E