Accessories 2018

 

Vakre rom er ikke skapt ved tilfeldigheter. De er kommet til fra dristige beslutninger og anses som den siste og endelige touch - stilige innslag av individualitet, inspirert av natur, kunst og komfort i hjemmet. Nedenfor finner du det spennende 2018 BoConcept tilbehøret - ingrediensene til en moderne og personlig plass.

 

 

 

Se alle de nye accessories

Fra abstrakt grafikk, til eksotiske botaniske motiver og knivskarpe fotografier. Gjør veggene dine om til iøyenfallende gallerier med våre nye kolleksjon full av ulike uttrykk.

Det viktigste lyset i hjemmet kan ikke overdrives. Bruk vår oppgraderte utvalg av designer lamper for å sette atmosfæren i rommet ditt og for å skape sensoriske fokus punkter.

Vårt utvalg av nydelige vevde tepper inkluderer nå nye organiske fasonger. Bruk et nøytralt design som et subtil oppgradering av komforten, eller la et intrikat mønster bli midtpunktet.

Det er ikke mange interiør artikler som er mer visuelle og gir mer fysisk trøst enn overdådige, myke møbler. Bruk disse nye puteene for å oppdaterte rommet og for å lage koselige settings rundt omkring.

En ny farge maling er flott. Men for å gi veggen din et helt nytt liv, velg fra dette utvalget av hengende designs.

En vase skal være like fin å se på som å holde i hendene. Våre designs har både struktur og utformede teksturer. De gir rommet taktile aksenter som både kan holde blomster og som starter samtaler.

Akkurat som klokken på håndleddet ditt, bør en klokke gjøre mer enn bare å holde tiden. Våre nye klokker er dynamiske kunststykker - konstant i endring, alltid like slående.

Levende lys - en essensiell ingrediens for å skape hygge hjemme. Disse nye designs fanger, med eller uten flamme.

Se alle de nye accessories og spennende interiør trender i accessories katalogen

Accessory katalogen

Les nå